logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Щоденник Х Консумерського фестивалю "Час діяти!": відкриття фестивалю

Загальна інформація

У КНТЕУ відбулося урочисте відкриття X Консумерського фестивалю "Час діяти!", присвяченого Всесвітньому дню прав споживачів.

Відкривала фестиваль 12 березня 2018 року перший проректор з науково-педагогічної роботи Притульська Наталія Володимирівна. Привітавши всіх зі святом, вона наголосила, що важливо знати свої права, розуміти їх та вміти відстоювати. Наталія Володимирівна розповіла про заходи, що відбудуться в рамках фестивалю та закликала приєднуватися до Всеукраїнського руху "Молодь за права споживачів". На відкритті були присутні проректор з наукової роботи Мельниченко Світлана Володимирівна, проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків Сай Валерій Миколайович, декан факультету торгівлі та маркетингу Осика Віктор Анатолійович, декан факультету фінансів та банківської справи Канєва Тетяна Володимирівна, викладачі університету, студенти, аспіранти та інші гості.

Перевірити свої знання щодо прав споживачів можна було, взявши участь у квесті "Споживач, знай свої права!", який організувала кафедра міжнародного приватного, комерційного та цивільного права.

Кафедрою банківської справи вперше було представлено проект консультаційного центру з фінансових послуг. Ним одразу зацікавились, адже фахівці центру безкоштовно надаватимуть інформацію щодо фінансових послуг, зможуть запропонувати оптимальні рішення у сфері доходів і витрат, заощаджень і інвестицій та розповісти про правовий захист у разі порушення прав споживачів у цій сфері. Консультаційний центр діятиме щодня впродовж Консумерського фестивалю.

Крім цього, присутні змогли ознайомитись з презентацією правопросвітницького проекту "Я маю право!" Міністерства юстиції України.

Сьогодні ми відкрили десятий ювілейний Консумерський фестиваль, і це, безумовно, є свідченням широкої підтримки всіх небайдужих до проблеми захисту прав споживачів. Впевнені, що в цьому році фестиваль буде ще масштабнішим та стане важливим кроком до забезпечення високих стандартів якості життя та формування свідомого суспільства.

12.03.2018
42265
2835
остання редакція 02.06.2020
42265