logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Майстер-клас "Вегетаріанство як lifestyle – мій шлях любові"

Загальна інформація

У рамках проекту "Rest.Art.Kitchen" та за участю кафедри технології і організації ресторанного господарства відбувся майстер-клас "Вегетаріанство як lifestуle – мій шлях любові".

На заході, який відбувся 14 березня у кулінарній студії КНТЕУ, експерти ділилися секретами приготування корисних страв та напоїв. Протеїнові снеки, антипасті, смузі, детокс-салати, крем-суп із гарбуза – про всі ці надзвичайно поживні, проте веганські страви, нині знають слухачі майстер-класу.   

Учасники отримали детальну пізнавальну інформацію щодо оздоровчого харчування. Експерти розповіли, що така їжа є запорукою краси й довголіття, а також може бути не менш смачною аніж приготована зі звичних кожному інгредієнтів.

Щиро вдячні експерту натурального смаку й усвідомленості Тетяні Хальметовій та кандидату технічних наук, доценту кафедри технології і організації ресторанного господарства Діні Федоровій за те, що поділилися як готувати "здорово й смачно".

До нових зустрічей!

14.03.2018
42265
2118
остання редакція 11.07.2018
42265