logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Засідання круглого столу англійською мовою на тему "Третє тисячоліття очима нащадків"

Загальна інформація

Відбулося засідання круглого столу англійською мовою на тему "Третє тисячоліття очима нащадків", організоване кафедрою іноземної філології та перекладу. Участь у заході, який відбувся 14 березня 2018 року, взяли 43 студенти. Учасники проявили у своїх доповідях високий рівень загальної ерудиції та іншомовної мовленнєвої підготовки.

Основною метою проведення круглого столу було визначення й обговорення проблем, пов’язаних з інтеграційними процесами в економічній, виробничій та інших сферах життєдіяльності соціуму в третьому тисячолітті.

Учасники круглого столу намагалися знайти відповіді на актуальні питання сьогодення: яким бути суспільству у третьому тисячолітті, як реалізувати його колосальний потенціал в усіх галузях економіки, як реалізувати найсміливіші проекти, що забезпечать добробут громадян та рідної держави.

Студенти мали змогу ознайомитися з передовим досвідом у сфері нанотехнологій, у галузі майбутнього застосування нанороботів, з питанням, пов’язаним з використанням штучного інтелекту тощо.    

Круглий стіл проходив у жвавій атмосфері. Більшість студентів змогли зацікавити аудиторію своїми виступами та отримали численні запитання.

Найбільш вагомий внесок у роботі круглого столу серед 29 доповідачів зробили такі учасники:

Список учасників 

Безперечно, цей захід став відкритою трибуною для творчих дискусій, різноголосся думок, полеміки, сміливих пропозицій. Вважаємо, що участь студентів та їх наполеглива праця в навчанні допоможе їм у майбутньому реалізувати всі благородні поклики душі та віру в себе.  Ці молоді люди – наш найголовніший скарб. Маємо надію, що саме вони власними руками створюють могутність України та забезпечують її позитивний імідж у всьому світі.

14.03.2018
456287
2071
остання редакція 11.07.2018
42265