logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Рада студентського самоврядування ФМТП: самі навчаємось і Вас запрошуємо!

Загальна інформація

Студенти РСС факультету міжнародної торгівлі та права в жовтні 2017 року розпочали проект "Самі навчаємось і Вас запрошуємо!". Це проект виїзних заходів для професійної орієнтації молоді в школах. Спочатку це були школи Києва, а потім проект розширився. Студенти побували у 10 містах України: Дніпрі, Миколаєві, Борисполі, Маріуполі, Прилуках, Обухові, Носівці, Черкасах, Чигирині та Броварах.

Завданнями профорієнтації були: ознайомлення учнів з професіями та правилами їх вибору; виховання спрямованості на самопізнання як основу професійного самовизначення; формування вміння зіставляти свої здібності з вимогами щодо набуття конкретної професії; складання на цій основі власного плану оволодіння професією; забезпечення розвитку професійно важливих якостей особистості.

Учням випускних класів надавали інформацію у вигляді презентацій та відео про університет, де акцентувалася увага на перевагах та перспективах навчання у Київському національному торговельно-економічному університеті.

Зустрічі відбувалися у форматі жвавої дискусії – учні виявляли підвищений інтерес до форм організації навчання, завантаженості навчального та позанавчального процесу, умов навчання та проживання в гуртожитках, наявності технічного оснащення аудиторій і комп’ютерних класів тощо. Студенти в свою чергу намагалися дати відповіді на всі запитання. 

Метою проекту було донести до учнів  інформацію про КНТЕУ від самих учасників навчально-виховного процесу, допомогти їм  зробити  правильний вибір професії. Адже це зумовлює моральне задоволення, позитивну самооцінку та високу продуктивність праці. 

Такі зустрічі дають змогу дізнатися про враження самих студентів від навчання, умов, заходів університету та вільно й відкрито поспілкуватися.

Студенти ї досі продовжують розширювати співпрацю зі школами у рамках проекту та активно запрошують школярів вступати в КНТЕУ.

12.03.2018
456287
1764
остання редакція 11.07.2018
42265