logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Щоденник Х Консумерфесту. День гостинності в рамках правопросвітницького проекту "Я маю право!"

Загальна інформація

У Київському національному торговельно-економічному університеті з нагоди Всесвітнього дня прав споживачів та Х Консумерського фестивалю "Час діяти!" було проведено День гостинності, організований за підтримки представників Міністерства юстиції України та Управління освіти Деснянської районної адміністрації у місті Києві в рамках правопросвітницького проекту "Я маю право!"

Загалом КНТЕУ відвідало більше 400 школярів та учнів середніх загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів.

Гостям були організовані екскурсії, під час яких вони відвідали лекції, взяли участь у практичних та лабораторних заняттях, майстер-класах та тренінгах, дізнались, як студенти проводять свій вільний час:

  • На воркшопі "Стань фінансовим генієм", який проводила Маслова Наталя Олександрівна, доцент кафедри банківської справи, школярі могли отримати практичні поради про те, як захистити і відстояти свої права при споживанні фінансових послуг.
  • Генералов Олександр Валентинович, доцент кафедри міжнародних економічних відносин, на майстер-класі "Замовляй віртуально – захищайся реально" розкрив переваги та недоліки інтернет-покупок, а також основні аспекти, на які слід звертати увагу при купівлі в інтернет-магазинах.
  • На тренінгу "Жертва краси" старший викладач кафедри товарознавства та митної справи Шульга Ольга Сергіївна розповіла про те, які компоненти використовують для виробництва косметичних засобів у ХХІ столітті та що приховує в собі яскрава упаковка;
  • Завдяки воркшопу "Під мікроскопом", організованому та проведеному Казаченко Світланою Володимирівною, старшим викладачем кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю, учні змогли познайомитися з різними сферами життя мікроорганізмів, дізнатися про їх вплив на людей та навколишнє середовище та побачити їх під мікроскопом;
  • Майстер-клас "Детектор смаку" розкрив усі секрети професії "дегустатор". Учасники екскурсії дізнались, чи є в них природні дані для того, щоб стати дегустатором, змогли потренувати свої рецептори, розвинути смакову пам'ять і провели "тестр-драйв" зразків харчових продуктів. Проводила захід Дончевська Раїса Степанівна, доцент кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю. Крім цього, на майстер-класі гостям КНТЕУ розповіли всю правду про енергетичні напої на бліц-інфо "Смертельна енергія".
  • Бліц-інфо "Пильнуй! Не дай себе ошукати!" провів доцент кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю Антюшко Дмитро Петрович, який детально розповів, як захистити свої права в разі їх порушення.

Крім цього, викладачі та працівники кафедри технології і організації ресторанного господарства Литвиненко Т.Є., Демічковська М.П. та Шекера Л.М. продемонстрували лабораторії кафедри, матеріально-технічну базу аудиторій корпусу Е, досягнення студентів і їх нагородами, а також витвори кулінарного мистецтва арт-класу «patisserie» в категоріях "floristic" і "caramel".

Впевнені, що наші гості залишились задоволені, та сподіваємося наступного разу побачити їх в числі наших студентів!

15.03.2018
42265
2458
остання редакція 21.03.2018
456287