logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Розвиток співробітництва університету

Загальна інформація

  25 вересня 2008 року в університеті урочисто відбулося підписання договорів про співробітництво між університетом і Головним управлінням статистики у м. Києві, університетом і Підприємством "МакДональдз Юкрейн Лтд". 
   Договори підписали: з боку університету - ректор А.А.Мазаракі, з боку Головного управління статистики у м. Києві - начальник Р.Г.Віленчук, з боку Підприємства "МакДональдз Юкрейн Лтд" - генеральний директор Іан Борден. 
   Університет і Головне управління статистики у м. Києві домовились спільною діяльністю сприяти підготовці висококваліфікованих фахівців з економіки, менеджменту, маркетингу, комерційного права, бухгалтерського обліку та аудиту, з банківської справи, спрямовувати зусилля науковців університету і Управління щодо збагачення інтелектуальному потенціалу, координувати науково-дослідну роботу у розв'язанні актуальних економічних проблем, створенні умов для прискорення впровадження у практику досягнень економічної і статистичної науки. Договором передбачені конкретні дії сторін у вищевказаних напрямах, у т.ч. залучення провідних фахівців-практиків до викладацької, науково-дослідної роботи, керівництва, консультування підготовки студентами дипломних магістерських робіт, спільна участь у проведенні наукових конференцій, симпозіумів, круглих столів, обмін економічною та статистичною інформацією тощо. 
Університет і Підприємство "МакДональдз Укрейн Лтд" визначились співробітничати у підготовці висококваліфікованих фахівців для ресторанно-готельного бізнесу, проведенні наукових досліджень, інтегруванні зв'язків між вітчизняними і зарубіжними партнерами тощо.
   МакДональдз, зокрема, створюватиме сприятливі умови для проходження студентами виробничої практики, залучатиме викладачів і науковців університету до участі у заходах щодо міжнародного співробітництва та міжнародних програм у галузі підготовки спеціалістів для ресторанного бізнесу, надаватиме можливість у працевлаштуванні випускникам університету та професійному заростанні. Підприємство встановило 4 стипендії студентам університету, які здобувають професії ресторанного бізнесу.

25.09.2008
annzo
1795
остання редакція 25.09.2008
23