logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Семінар-тренінг на тему "Задачі управління. Декомпозиція системи управління"

Загальна інформація

У рамках запланованих семінарів-тренінгів на кафедрі менеджменту з 27 березня по 10 квітня 2018 року для студентів другого курсу ФЕМП доцентом кафедри менеджменту Аллою Миколаївною Безус було проведено практичний семінар-тренінг на тему "Задачі управління. Декомпозиція системи управління". Запропонований семінар-тренінг було спрямовано на формування компетентностей майбутніх керівників вищої ланки управління організацій. У заході також брали участь доценти кафедри менеджменту Ю. В. Білявська та Н. В. Микитенко.

Програма даного семінару-тренінгу побудована на основі Тематичного плану навчання з дисципліни "Менеджмент" і відповідає компетентності "Планування та прийняття рішень", модулю "Планування та прийняття рішень. Майстерський рівень – "Планує процес і просуває рішення", тематиці "Управління процесами".

Загальний обсяг семінару-тренінгу дорівнював 8 годинам та складався з 2-х модулів. Перший модуль розглядався в першому блоці (27.03.2018) семінару-тренінгу, під час якого слухачі мали змогу отримати сучасний погляд на систему управління організацією різних сфер діяльності та оволодіти методом декомпозиції системи управління, з застосуванням якого з’являється можливість детально вивчити процес управління конкретним підприємством та виявити його особливості.

Другий модуль розглядався в наступному блоці семінару-тренінгу (03.04.2018 та 10.04.2018), у результаті проведення якого учасники навчилися приймати управлінські рішення та розробляти задачі управління як організацією в цілому, так і окремими її частинами, а також здобули досвід щодо оцінки кількості задач управління організацією в залежності від складності об’єкту управління.

За результатами проведеного семінару-тренінгу було встановлено, що проведений захід досяг поставленої мети та був цікавим і корисним. А учасники семінару-тренінгу оволоділи вмінням аналізу простору управління організації, розробки та вибору з великої кількості альтернативних рішень ефективного управлінського рішення, яке забезпечить конкурентоздатність досліджуваного підприємства.

10.04.2018
456287
2496
остання редакція 11.07.2018
42265