logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Майстер-клас з виготовлення цукрових квітів та тортів всесвітньовідомого майстра-кондитера

Загальна інформація

Протягом тижня, з 12 по 20 квітня 2018 року, в лабораторії спеціальних технологій  кафедри технології і організації ресторанного господарства під керівництвом Марії Шрамко, всесвітньовідомого майстра-кондитера, члена Всесвітньої асоціації кулінарів (WAKS), міжнародного судді з кулінарного і кондитерського мистецтва за участю призерів багатьох Всесвітніх і Міжнародних фестивалів та олімпіад з кондитерського мистецтва Рибачук Л. та Деревяго В., проводився майстер-клас з виготовлення цукрових квітів та тортів на постаментах.

В навчанні брали участь студенти ФРГТБ та ФМТП, представники студентського кулінарного клубу – Чемоданова О., Андрущак О.(1курс), Ломоносова М., Білюк Б., Чала А. (2курс) та викладачі кафедри: доценти Марцин Т. О. та Медведєва А. О.

Студенти працювали  із задоволенням, мали можливість виявити творчий професійний талант і за результатами навчання отримали практичні навички із кондитерського мистецтва, а викладачі планують самостійне проведення майстер–класу з кондитерського виробництва. 

Бажаємо успіхів!

20.04.2018
456287
1812
остання редакція 11.07.2018
42265