logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Всеукраїнський день психолога у КНТЕУ: семінар-лекція "Лідерство: проста розмова про складне"

Загальна інформація

Вже стало доброю традицією святкувати Всеукраїнський день психолога у Київському національному торговельно-економічному університеті! Напередодні свята, 20 квітня відбувся передсвятковий захід. Центр педагогічних та психологічних досліджень запросив для проведення семінару-лекції "Лідерство: проста розмова про складне" психолога-експерта на телевізійних каналах, лікаря, кандидата медичних наук, психотерапевта, супервізора, коуча, тренера, викладача гештальт-терапії та ведучого авторського курсу Гречановського Віктора Миколайовича. Приємно, що учасниками стали студенти як нинішні, так і випускники КНТЕУ, не лише спеціальності психологія, а і економіки, кібернетики. Викладачі кафедри психології доцент Миронець Сергій Миколайович та кафедри менеджменту доцент Волобуєв Михайло Іванович також не оминули цей захід.

На захід також завітала колега з Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. ст. викладач кафедри психології Харченко Надія Анатоліївна

Цікавість багатьох до даної теми зрозуміла, тому що лідер ‑ це не питання тільки психології чи філософії, це ‑ саме життя людини, її активності як особистості, її відповідальності перед собою, власним життям та життям інших людей. Це система переконань та цінностей в контексті людського виміру, коли змінюється парадигма від "лідер ‑ це хтось інший" на "лідер ‑ це я". Тоді питання "яким має бути лідер?" перетворюється на запитання "яким лідером можу бути я?" або "що я можу дати іншим?"

Напевно тому і існує відомий вислів про зміни: "Якщо ти прагнеш змін ‑ стань сам тою зміною, до якої прагнеш".

Учасники заходу мали змогу дискутувати, ділитися власним досвідом, а також спробувати себе в ролі лідера під час практичної частини зустрічі. Активно намагалися відчути, усвідомити та створити власний образ сучасного лідера. Нікого серед присутніх тема зустрічі не залишила байдужим!

Результатом стало усвідомлення, що викликом сьогодення стає особистісний підхід в лідерстві ‑ Leader You are.

20.04.2018
42265
1507
остання редакція 11.07.2018
42265