logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Професор кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю розповіла про цукрозамінники в ефірі ТСН

Загальна інформація

Цукор часто потрапляє в категорію "небажаних" компонентів харчового раціону. Але якщо на товарі написано "не містить цукор", це зовсім не означає, що перед вами здорова їжа, адже такий продукт міститиме цукрозамінники, найпопулярніші з яких: аспартам, сорбіт, ацесульфам, сахарин, сукралоза та багато інших.

Як впливають цукрозамінники на організм людини? Що входить в їх складу? Чи безпечні вони? На ці питання відповіла професор кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю Сидоренко Олена Володимирівна в ефірі випуску "ТСН. Тиждень".

27.05.2018
456287
1842
остання редакція 29.05.2018
42265