logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Кафедра технології і організації ресторанного господарства взяла активну участь у святкуванні Дня університету

Загальна інформація

Кафедра технології і організації ресторанного господарства та студенти усіх курсів за спеціальністю "Харчові технології" майже у повному складі взяла активну участь у підготовці та проведенні Дня університету, Дня відкритих дверей та Дня зустрічі випускників, які проходили одночасно 26 травня 2018 року.

Викладачі кафедри технології і організації ресторанного господарства спілкувалися з майбутніми абітурієнтами, що цікавилися спеціальностями факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу в приймальній комісії; проводили з ними екскурсії, знайомлячи їх із спеціалізованими лабораторіями кафедри технології і організації ресторанного господарства та навчальними аудиторіями корпусів А, Б, В.

В Гранд-холі університету була організована виставка-продаж навчально-методичної літератури, де виділялись навчальні посібники серії "HoReCa", в підготовці яких взяли участь професори та доценти кафедри технології і організації ресторанного господарства.

Викладачі кафедри та завідувачі лабораторій радо зустрічали випускників технологічного факультету  минулих років спеціальності "інженер-технолог" та випускників факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу спеціальності "Харчові технології" і обмінювалися спогадами про минулі роки навчання, а також розповідали про новини на факультеті та в університеті.

Викладачі та аспіранти кафедри взяли активну участь в організації та  підготовці гурту студентів для участі в конкурсі студентського Барбекю-2018  "Ліга чемпіонів КНТЕУ" та  організації чіткої роботи журі, до складу якого увійшли:

  • Кравченко Михайло Федорович – доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри технології і організації ресторанного господарства факультету, член Правління громадської спілки "Український кулінарний союз";
  • Косар Олександр Васильович – виконавчий директор Resto Spilnota-Resto Community
  • Локай Галина Адамівна – суддя міжнародних змагань з кулінарного і кондитерського мистецтва, власниця готельно-ресторанного комплексу "Ксенія";
  • Чуницька Любов Петрівна – суддя Всесвітньої асоціації Кулінарної спілки, неодноразовий  суддя Міжнародних конкурсів з кулінарного мистецтва, головний технолог-консультант мережі ресторанів "Естрагон", член правління ГО "Український кулінарний союз".

Також за активної участі викладачів були організовані майстер-класи, які проводили студенти 4 курсу спеціальності "Харчові технологі" та студенти Житомирського коледжу КНТЕУ. На даних майстер-класах побували випускники бувшого технологічного факультету минулих років та учні з батьками, що прийшли на День відкритих дверей.

Викладачі кафедри організували зі студентами спеціальності "Харчові технології" приготування пшоняної каші із м’ясом і солоним огірком, а також компоту із сухофруктів та здійснили безплатну роздачу на спеціальних майданчиках, де вишукалась значна черга із гостей університету.

Студентську кашу та компот продегустували і  учні з батьками, і бувші випускники, і іноземні студенти. А завідувач виробництва НВО Тукало Тетяна Василівна, голова журі конкурсу студентського Барбекю-2018  "Ліга чемпіонів КНТЕУ" Чуницька Любов Петрівна та відповідальний секретар Приймальної комісії, кандидат технічних наук, доцент кафедри товарознавства та митної справи, Глушкова Тетяна Геннадіївна відзначили, що студентська каша сьогодні є найсмачнішою від усіх страв і побажали успіху викладачам і студентам в творчій діяльності і навчанні.

26.05.2018
456287
2035
остання редакція 30.05.2018
456287