logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Тренінг менеджера з розвитку продукту системи пошуку плагіату Unicheck

Загальна інформація

Сідляренко Андрій, менеджер з розвитку продукту системи пошуку плагіату Unicheck, провів тренінг з перевірки академічних та наукових робіт на ознаки плагіату для вчених секретарів спеціалізованих вчених рад та завідувачів редакцій наукових журналів КНТЕУ. Тренінг було проведено 25 червня 2018 року в рамках підписаного 13 червня 2018 року договору про співпрацю  між Товариством з обмеженою відповідальністю "Антиплагіат" та КНТЕУ.

Створений у 2014 році українською компанією "Антиплагіат" Unicheck адаптує систему відповідно до індивідуальних потреб кожного окремого користувача (таких нині вже близько мільйона) з різних країн світу.

Прогресивний сервіс Unicheck є зручним для перевірки наукових робіт на плагіат. Сервіс може працювати з текстами на 22 мовах у різних форматах (PDF, DOC, DOCX, XLS, XLSX, PPT, PPTX, ODT, ODS, ODP, RTF, PAGES, TXT, HTM, HTML, Google Docs via Google Drive).

Нині ним користуються вже понад 60 українських та 650 іноземних університетів, адже він працює як у мережі Інтернет, так і в інтеграції з навчальними системами (Moodle, Canvas, Blackboard, Schoology, Google Classroom та ін.). Завдяки зручному функціоналу сервіс дозволяє порівнювати наукові роботи не тільки з інтернет-джерелами, а й академічною базою закладу освіти, а також з усіма документами в певному обліковому записі.

Для перевірки однієї сторінки тексту Unicheck необхідно до 20 секунд, а працювати в ньому можна паралельно всім користувачам закладу. Окрім того, він не потребує надскладної технічної підтримки або ж новітнього обладнання. Для перевірки тексту на плагіат завдяки Unicheck необхідно: найпростіший комп'ютер, браузер і доступ до мережі.

Документи в Unicheck можна завантажувати з PC, Google Drive, OneDrive або Dropbox, а параметри пошуку плагіату – налаштовувати індивідуально. Unicheck не тільки дарує користувачам зручний інтерфейс та оперативні результати, але й дає можливість формувати власні цінові моделі, які відповідатимуть потребам і бюджету закладу.

Більше інформації про Unicheck можна отримати на сайті або ж на сторінці в соціальних мережах.

Дякуємо нашим партнерам і сподіваємось на подальшу співпрацю!

25.06.2018
456287
1957
остання редакція 11.07.2018
42265