logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Спеціалісти КНТЕУ – експерти хлібобулочного та макаронного виробництва України

Загальна інформація

Представники кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю КНТЕУ завжди займають активну позицію у вирішенні загальнодержавних проблем харчової галузі. Так, 30 серпня 2018 року доцент кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю КНТЕУ Антюшко Дмитро Петрович взяв участь у роботі технічного комітету "Хлібобулочні та макаронні вироби" (ТК 153) та спеціалізованої дегустаційної комісії Всеукраїнської асоціації пекарів.

Упродовж роботи технічного комітету було обговорено розширення сфери діяльності, закріпленої за ТК, остаточну редакцію змін до ДСТУ 8709:2017 "Вироби хлібобулочні листові. Загальні технічні умови". У результаті проведеної спеціалізованою дегустаційною комісією оцінки представлених зразків було прийнято рішення про рекомендацію їх впровадження у виробництво підприємствами хлібобулочної галузі нашої держави.

29.08.2018
433884
1210
остання редакція 31.08.2018
42265