logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Фінал у змаганнях інтелектуалів

Загальна інформація

  11 березня 2009 р. в актовій залі університету відбулась фінальна гра VII чемпіонату університету та його регіональних навчальних закладів освіти з "Брейн-рингу". За право стати чемпіоном КНТЕУ змагалось вісім команд. Серед них п'ять команд нашого університету, що стали переможцями відбіркового турніру, який відбувся 29 січня та команди Вінницького, Харківського, Чернівецького торговельно-економічних інститутів. 
   Гра була цікавою та різноплановою. Кожна команда представила себе за допомогою відіопрезентації. Учасники змагань виявили високий інтелектуальний рівень та розвинуті логічні здібності. Незважаючи на складність запитань гравці на більшість з них відповідали правильно. Кожний присутній в залі мав можливість взяти участь у конкурсі запитань для глядачів та отримати приз за вірну відповідь. В перервах між інтелектуальними змаганнями можна було переглянути музичні та танцювальні номери, які підготували студенти університету. 
   Усі команди-учасниці фінальних змагань були нагороджені грамотами. Закінчився фінальний турнір визначенням переможців. ІІІ місце посіла команда "Тір-тор" Вінницького торговельно-економічного інституту (капітан команди студент V курсу факультету економіки та менеджменту Непиталюк Антон ). ІІ місце отримала команда Чернівецького торговельно-економічного інституту "Знання International" (капітан команди студент факультету економіки та менеджменту Затуловський Дмитро). І місце в інтелектуальних змаганнях виборала команда "Brave" факультету економіки, менеджменту та права нашого університету (капітан команди студент IV курсу Крамаренко Валерій). Усі переможці отримали почесні грамоти та подарунки. Команді "Brave" вручено перехідний кубок за перемогу в чемпіонаті КНТЕУ з "Брейн-рингу". 
   Треба зазначити, що команди-переможці запрошені представляти наш університет на міському чемпіонаті клубу "Що? Де? Коли?", який відбудеться наприкінці березня. Бажаємо командам подальших успіхів та перемог.

17.03.2009
annzo
2031
остання редакція 17.03.2009
23