logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Фінальний тур ІІ Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни "Страхування".

Загальна інформація

  27 березня 2009 року в Київському національному торговельно-економічному університеті відбулося нагородження переможців та учасників фінального туру ІІ Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни "Страхування". 
У першому турі олімпіади (25.02.2009 р.), який проводився он-лайн на сайті forINSURER.com, взяли участь 1252 студенти з 135 ВНЗ України, які репрезентували усі регіони нашої держави. Слід зазначити, що у 2008 році в он-лайн тестуванні було задіяно лише 693 учасники з 66 ВНЗ України. Така активність серед студентів свідчить про підвищення інтересу до страхування у суспільстві, формування страхової культури серед молоді - майбутнього країни. У цьому році олімпіада проводилась у відкритому форматі й до участі в ній долучилися студенти Академії управління при президенті Республіки Білорусь та Московського інституту міжнародного права та економіки ім. О.С. Грибоєдова.
У фінальному турі олімпіади взяли участь 70 студентів із 23 вищих навчальних закладів, які письмово відповідали на тестові та відеозапитання, творчі завдання, розв'язували задачу.
   Організатори заходу - Міністерство освіти та науки України та КНТЕУ. 
Інформаційними партнерами олімпіади були: журнали "Страхова справа", "Insurance TOP", "Страховой посредник", газета "Україна BUSINESS", Національна телерадіокомпанія України.
   Захід відбувся за сприяння Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України, Центру підготовки та перепідготовки кадрів та інформаційно-аналітичного забезпечення страхової діяльності, проекту TACIS "Підтримка страхового сектору", Ліги страхових організацій та страхових компаній. Генеральним спонсором виступила СК "Інго-Україна", спонсорську допомогу також надали: СК "НАСТА", СК "АСКО-медсервіс", СК "Вексель", СК "Альфа-страхування", СК "Актив-страхування", СК "Скайд", СК "Індіго", СК "Лемма-Віте", СК "UTIKO", Страховий брокер "Дедал". Спонсори вручили призерам цінні подарунки. 
   Виступили: заступник голови Держфінпослуг України Левченко В.П., представник проекту TACIS "Підтримка страхового сектору", заступник генерального директора Ліги страхових організацій України О.М. Залєтов. 
Проведення олімпіади засвідчило зацікавленість страхових компаній у підготовці висококваліфікованих фахівців для потреб страхового ринку, стимулюванні студентства до вивчення дисциплін страхового циклу, виявлення найталановитішої молоді з подальшим використанням її творчого потенціалу в науковій та практичній діяльності.
Організатори висловили щирі слова вдячності всім присутнім - студентам, науковим керівникам, членам журі. Щиро вітаємо переможців та учасників олімпіади 2009 й чекаємо зустрічі на олімпіаді 2010!

 

02.04.2009
annzo
2174
остання редакція 02.04.2009
23