logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Виїзний День гостинності у СЗОШ № 128 напередодні дня відкритих дверей

Загальна інформація

«Готуй санчата літом» – так стверджує українська приказка… А де, як і до чого готують майбутніх студентів – це всім відомо! Робота з їх підготовки до вступу в КНТЕУ триває безперервно – не встигли відсвяткувати день першокурсника, як відразу треба думати про їх наступників! У такій співпраці всі єдині – майбутні випускники шкіл, які роздумують над своїм майбутнім вибором закладу освіти, їх батьки, для яких майбутнє дітей не байдуже, вчителі, які прагнуть виховувати достойну молодь, зрештою, викладачі університету, які активно долучаються до профорієнтаційної роботи, розуміючи, що саме такою співпрацею вони закладають підвалини й свого майбутнього в Україні.

З огляду на зазначені чинники, напередодні Дня відкритих дверей – 19 жовтня 2018 року доцент кафедри менеджменту Ірина Миколайчук провела День гостинності у СЗОШ І-ІІІ ступенів №128 міста Києва спільно зі студентами 1-го курсу – Артемом Рибаком та Олександром Лівенцовим.

Під час зустрічі зі школярами учням 10-го та 11-го випускних класів було надано ґрунтовну інформацію про університет, назви та особливості отримання певних спеціальностей, перспективи навчання в КНТЕУ, роздано рекламні матеріали, а також проведено анкетування серед учнів, які зацікавилися перспективами навчання в університеті. Під час бесіди зі школярами викладач та студенти дали відповіді на всі питання, розкрили найбільш цікаві сторони навчання в університеті та запросили школярів на День відкритих дверей.

Щиро дякуємо керівництву школи, зокрема, заступнику директора з навчально-виховної роботи Ірині Валентинівній Білоножко та вчителю зарубіжної літератури Оксані Георгіївній Височиненко за надану можливість зустрічі зі школярами, яких ми з відкритим серцем запрошуємо на навчання в КНТЕУ!

19.10.2018
42265
1261
остання редакція 28.05.2019
43220