logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

День гостинності на кафедрі технології і організації ресторанного господарства

Загальна інформація

Кафедра технології і організації ресторанного господарства факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу 30 жовтня 2018 року провела День гостинності для учнів 11 класу з поглибленим вивченням біології середньої загальноосвітньої школи №161 м. Києва.

Доценти кафедри технології і організації ресторанного господарства Анжеліка Олександрівна Медведєва та Ірина Юріївна Антонюк ознайомили школярів із можливостями отримання якісної сучасної вищої освіти в КНТЕУ, провели екскурсію його лабораторіями та територією. Учні були приємно вражені сучасним обладнанням комп’ютерних кабінетів, лекційними аудиторіями, спеціалізованими лабораторіями, науковими та навчальними фондами бібліотеки,  мультимедійним та читальним залами,  залом періодичних видань і зонами  коворкінгу "KNUTE HUB", численними закладами харчування, спортивними залами, стадіоном.

Директор Центру профорієнтаційної роботи Людмила В'ячеславівна Ярошенко розповіла про спеціальності та спеціалізації, за якими здійснюється підготовка студентів у нашому університеті, можливість навчання в закордонних університетах-партнерах КНТЕУ, підготовку на військовій кафедрі з присвоєнням офіцерського звання, ознайомила учнів із діючими курсами щодо підготовки до складання ЗНО, з правилами прийому до КНТЕУ.

Перед майбутніми вступниками виступила доктор технічних наук, професор Тетяна Іллівна Юдіна. Вона надала вичерпну інформацію про професійні дисципліни, які сприяють отриманню необхідних компетенцій у галузі ресторанного бізнесу.

Дякуємо школярам, класному керівнику Тетяні Петрівні Кабан,  керівництву середньої загальноосвітньої школи № 161 м. Києва  за те, що завітали до нас. Чекаємо на нові зустрічі!

Будемо раді бачити Вас студентами КНТЕУ!

30.10.2018
42265
921
остання редакція 29.05.2019
43220