logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

виїзні практичні заняття з дисциплін "Харчові технології" та "Барна справа" на ПрАТ "Оболонь"

Загальна інформація

Для студентів факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу спеціалізацій "Харчові технології" та "Готельно-ресторанна справа" протягом 16-17 жовтня 2018 року відбувалися виїзні практичні заняття з дисциплін "Харчові технології" та "Барна справа" на пивоварному заводі ПрАТ "Оболонь". Тема занять: "Технологія пива та інших слабоалкогольних напоїв, безалкогольних напоїв".

Викладачі кафедри технології і організації ресторанного господарства доц. Ткаченко Л. В. та доц. Вітряк О. П. разом зі студентами відвідали виробничі цехи підприємства, в яких ознайомились з технологічними процесами виробництва пива, інших слабоалкогольних напоїв, безалкогольних напоїв, а також з асортиментом готової продукції. Фахівець-технолог підприємства розповів про особливості верхового та низового бродіння, процесів доброджування та дозрівання, фільтрування та витримку у форфасному відділенні.

Студенти мали можливість отримати відповіді на питання, які виникли під час вивчення теоретичного курсу безпосередньо від практиків та під час самого виробничого процесу.

Заходи такого типу сприяють підвищенню професійного рівня підготовки фахівців спеціалізацій "Харчові технології", "Готельно-ресторанна справа".

17.10.2018
42265
897
остання редакція 31.10.2018
42265