logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Викладачі КНТЕУ на конференції "Digital Evolution Forum"

Загальна інформація

"Digital Evolution Forum" — це територія де зустрічаються розробники, бізнес, освіта та в діалозі визначають майбутнє цифрової трансформації; де технології та програмне забезпечення направлені на оптимізацію часу, грошей та ресурсів; де визначається вектор трансформації класичного бізнесу до цифрового в усіх сферах господарювання, зокрема як великих корпорацій, так і малого та середнього бізнесу, сфери освітніх послуг.

До "DE Forum", який відбувся  30 жовтня 2018 року, долучилися викладачі кафедри програмної інженерії та кібербезпеки КНТЕУ: Криворучко О. В., Цюцюра С. В., Десятко А. М., Цюцюра М. І та Жирова Т. О.

На "DE Forum-2018" робота проходила в межах шести треків:

● виробництво та ресурси — про сучасні інструменти удосконалення та автоматизації виробництва;

● малий та середній бізнес — про прогресивні рішення для оптимізації витрат, збільшення ефективності та масштабування бізнесу;

● інформаційні технології — про тренди в IT та інструменти цифрової трансформації бізнесу;

● безпека — про IT-рішення для створення безпечного середовища та боротьби з витоком даних;

● фінанси — про впровадження сучасних технологій у фінансових організаціях України та специфіку світових практик;

● роздрібна торгівля — про експерименти з персоналізацією продукту та досвіду, нейромережі для мерчандайзингу, інтелектуальне управління ланцюгами поставок та штучний інтелект у ритейлі.

На конференції "Digital Evolution Forum" було зібрано 65 спікерів, представників ІТ-індустрії світового рівня та бізнесу України. Серед них Anke Den Ouden (генеральний директор Microsoft, CEE Multicounty), Joacim Damgard (операційний директор Microsoft, Центральна та Східна Європа), Анатолій Амелін (засновник та директор економічних програм Ukrainian Institute for the Future), Gabor Szabo (керівник галузі виробництва Microsoft, CEE Multicountry), Marko Skufca (менеджер BI Unit ADD company), Mirad Maglic (Partner Solution Professional Microsoft, CEE Multicountry), Joerg Schmikale (провідний консультант та бізнес-аналітик LS Retail), Денис Резнік (архітектор даних Intapp), Антон Бойко (старший архітектор програмного забезпечення Ciklum), Олександр Краковецький (генеральний директор DevRainSolution) та ін.

Кожна доповідь була направлена на інтеграцію бізнесу в хмарне середовище, формування цифрової бази знань, використання та навчання штучного інтелекту, людино-машинної взаємодії та ін. Особлива увага на всіх треках приділялася захисту даних у відповідних сферах функціонування бізнесу під час його цифрової трансформації.

Викладачі кафедри досягли усних домовленостей на перспективи співпраці з Олександром Краковецьким, генеральним директором DevRain Solution, який був спікером з ІТ-напряму щодо створення продуктів зі штучним інтелектом на платформі Microsoft Al та Антоном Бойком, старшим архітектором програмного забезпечення Сiklum, який був спікером з безпеки щодо проблеми створення хмарних структур без паролів.

Саме такі заходи дають можливість знаходити потрібні та правильні ІТ-інструменти, перевірені часом і великими даними, з відмінними відгуками користувачів і уважною професійною службою підтримки, та впроваджувати їх в освітній процес КНТЕУ.

30.10.2018
42265
1151
остання редакція 29.05.2019
43220