logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Викладачі кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю провели День гостинності

Загальна інформація

Кафедра товарознавства, управління безпечністю та якістю факультету торгівлі та маркетингу 2 листопада 2018 року провела День гостинності для студентів Торговельно-економічного коледжу КНТЕУ.

Перед майбутніми вступниками виступила директор Центру профорієнтаційної роботи, кандидат філософських наук, доцент Людмила В'ячеславівна Ярошенко з інформацією про особливості майбутньої вступної кампанії, можливість одночасного навчання як за основною, так і за іншою обраною спеціальністю з метою отримання другої вищої освіти, навчання в закордонних університетах-партнерах КНТЕУ, підготовку на військовій кафедрі з присвоєнням офіцерського звання.

Доцент кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю Раїса Степанівна Дончевська розповіла про спеціальності (спеціалізації), за якими здійснюється підготовка  фахівців, особливості та переваги навчання в КНТЕУ, організацію  навчального процесу та культурного дозвілля студентів, дисципліни, які викладаються на кафедрі та інтерактивні методи, що застосовуються професорсько-викладацьким складом кафедри. Крім того, доцентом кафедри Олександрою Віталіївною Бабій було проведено майстер-клас «Гід по етикетці», під час якого студенти дізнались як тлумачити позначення і символи, що можуть міститись на маркуванні товарів.

У рамках зустрічі студентам коледжу також було проведено екскурсію аудиторіями та лабораторіями кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю, лекційними залами університету, ознайомлено з бібліотекою КНТЕУ: з мультимедійним та читальним залами,  залом періодичних видань. Майбутні вступники були приємно вражені сучасним обладнанням лабораторій та комп’ютерних кабінетів, численними затишними кафе, спортивними залами, стадіоном, особливо зоною  коворкінгу "KNUTE HUB".

Гості висловили щиру вдячність за цікавий та змістовний день гостинності.

Дякуємо студентам Торговельно-економічного коледжу КНТЕУ, які завітали до нас, та чекаємо на нові зустрічі! Будемо раді Вас бачити студентами КНТЕУ!

02.11.2018
42265
1345
остання редакція 29.05.2019
43220