logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Лекція від "Rest.Art.Kitchen": "Як змінити світ, якщо ти шеф" розповів шеф ресторану "Satori Lounge" Юрій Нікітюк

Загальна інформація

За сприянням Навчально-виробничого центру КНТЕУ "Rest.Art.Kitchеn" відбулася welcome lecture Юрія Нікітюка - шефа ресторану "Satori Lounge" про світових шефів "Як змінити світ, якщо ти шеф".

Участь у заході взяли студенти факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу, доценти кафедри готельно-ресторанного бізнесу  Бовш Л. А., Расулова А. М.,  та технології  і організації ресторанного господарства Васильєва О. О., Демічковська М. П., директор центру "Rest.Art.Kitchen" Ждан В. О.

Юрій Нікітюк розповідав про топових шефів світу, їх досягнення, стиль і підхід до створення авторської кухні, нові методи обробки продуктів,  результати плідної роботи кожного шефа.

На думку Юрія, найкращим шефом та прикладом для натхнення сьогодні є Рене Редзепи, датський шеф-кухар та засновник ресторану "Noma". Лектор захоплено коментував здобутки світових шефів, які є прикладом наполегливої праці в ресторанному бізнесі. 

Юрій наголосив, що індивідуальний підхід до улюбленої професії, зусилля, які докладає шеф в ресторані, а також дружні відносини в колективі якнайкраще сприяють організації роботи ресторану. 

Лекція передувала ресторанному форуму, який відбудеться в КНТЕУ 26-27 листопада.

Дізнавайся більше з "Rest.Art.Kitchen"!

05.11.2018
42265
995
остання редакція 29.05.2019
43220