logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

"Інформаційний шум. Комунікація vs результат?": відкрита лекція експерта HeadHunter Україна Катерини Криворученко

Загальна інформація

Налагодження ефективних комунікацій у будь-якій професійній сфері діяльності є сьогодні запорукою майбутнього успіху в роботі, що турбує переважну більшість студентів протягом всього періоду їх навчання в університеті. Сучасний ринок праці щороку все більше ускладнюється під впливом факторів глобалізації та розвитку ефективних технологій. З цими тенденціями, кількісними та якісними змінами, що відбуваються у сфері налагодження ефективних комунікацій між працедавцями та кандидатами на роботу, 12 листопада 2018 року під час відкритої лекції "Інформаційний шум. Комунікація VS результат?" ознайомила слухачів журналіст, прес-секретар, pr-менеджер та спеціаліст експертно-аналітичного центру Міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна Катерина Криворученко на зустрічі, організованій кафедрою менеджменту.

Тематика лекції привабила своїм форматом та змістовністю студентів різних освітніх програм та освітніх ступенів, зокрема "Менеджмент персоналу" та "Менеджмент ЗЕД", які мали можливість поставити спікеру низку питань щодо привабливості користування соціальними мережами, їх рейтингування та значення в процесі пошуку роботи, труднощів у побудові комунікацій із працедавцями тощо.

Зустріч відбулася у форматі активного та невимушеного спілкування зі студентами та викладачами, під час якого експерт поділилася тонкощами форм і методів комунікацій у сфері HR-менеджменту, особливостями формування комунікативної компетентності, надала цінні поради щодо уникнення помилок під час розміщення інформації про себе в мережах Facebook та Instagram, розповіла про особливості розвитку Soft (real) чи hard skills кандидатів. Відповідаючи на запитання слухачів, пані Катерина наголосила на основних якостях, що повинні виховувати в собі випускники КНТЕУ, які можуть навіть частково компенсувати відсутність досвіду роботи.

Щиро дякуємо партнеру кафедри менеджменту Катерині Криворученко за час у її напруженому робочому графіку для зустрічі зі студентською аудиторією та надану інформацію! Бажаємо спікеру успішної кар’єри, всебічного гармонійного та професійного розвитку та нових професійних звершень з перспективою подальшої плідної співпраці!

З повагою, присутні на зустрічі викладачі кафедри менеджменту І. П. Миколайчук, А. М. Безус, Ю. О. Силкіна, М. І. Волобуєв та студенти.

12.11.2018
42265
1608
остання редакція 14.11.2018
Vega