logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Засідання вченої ради КНТЕУ

Загальна інформація

  28 серпня 2009 року відбулося засідання вченої ради КНТЕУ. З доповіддю "Про готовність університету до 2009/10 навчального року" виступив ректор Мазаракі А.А., який відзначив, що ректоратом, підрозділами і службами КНТЕУ проведено значну роботу щодо підготовки до початку нового навчального року. Забезпечено виконання плану прийому на навчання до університету за всіма показниками. Повністю підготовлено матеріальну базу до навчального процесу, збільшено аудиторний фонд, кількість комп'ютерних класів, завершено реконструкцію навчального корпусу "Д", введено ще одну спортивну залу. Велику підготовчу роботу проведено за програмою "Євро-2012" в частині організації будівництва нового гуртожитку, реконструкції гуртожитків № 2 і 3. Створено на базі університету центр підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації фахівців туристичного супроводу. 
   Деканами, зав. кафедрами проведено комплектування викладацького складу, здійснено розподіл педагогічного навантаження, своєчасно підготовлено розклад занять. Виконано намічені плани щодо підготовки навчально-методичного забезпечення. Надруковано 105 назв літератури тиражем 25 тис. примірників, у т.ч. 7 підручників і навчальних посібників, 26 опорних конспектів. Збільшено електронні інформаційні ресурси. 
Університетом підготовлено і надано Мінекономіки України документи для участі в тендері щодо створення науково-обґрунтованих збірок кваліфікаційних характеристик на діючі і нові посади за професіями в сфері торгівлі, ресторанного господарства, побутового обслуговування.
   По лінії НМК МОН України, які функціонують на базі університету, розроблені галузеві стандарти освіти, внесені відповідні зміни до гуманітарного блоку нормативних дисциплін, введено курс "Історії української культури", уточнено кількість кредитів по дисциплінах, чітко визначені вимоги до організації навчального процесу. 
   У цьому році, у порівнянні з минулими роками, своєчасно і у повному обсязі проведено підготовку щодо прийому до аспірантури і докторантури: затверджені правила прийому, сформовано приймальну комісію, розроблені програми вступних іспитів, більш реально визначено план прийому за науковими спеціальностями. 
   Вчена рада, з врахуванням обговорення порядку денного, ухвалила рішення, спрямовані на оперативне вирішення питань, пов'язаних з подальшим вдосконаленням навчального процесу, поліпшенням кадрового складу викладачів, посиленням індивідуального підходу щодо формування студентського контингенту відповідно до життєвих покликань та професійних спрямувань молоді, організованим проведенням конкурсного відбору до аспірантури і докторантури обдарованих випускників і викладачів університету та його структурних підрозділів.

09.02.2009
annzo
1829
остання редакція 09.02.2009
23