logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

День відкритих дверей: екскурсія кафедри публічного управління та адміністрування

Загальна інформація

Доцент кафедри публічного управління та адміністрування Ільїна Анастасія Олександрівна провела екскурсію майбутнім вступникам під час заходів у рамках Дня відкритих дверей 24 листопада 2018 року. Учні з різних шкіл відвідали корпуси А, Б, Е, Д та структурні підрозділи КНТЕУ.

Гостям дуже сподобалися майстер-клас "Конструктивні способи розв’язання конфліктів", тренінг "Майстерність державного управління", інтерактивна гра "Конкуренція чи монополія".

Протягом екскурсії к.е.н., доц. Ільїна А. О. провела інформаційне ознайомлення учнів із порядком навчання, оцінювання студентів та складання іспитів, а також розповіла про факультети КНТЕУ, окремі кафедри, зокрема кафедру економічної теорії та конкурентної політики й нову кафедру публічного управління та адміністрування. Пані Анастасія підкреслила тісний зв’язок професійних дисциплін КНТЕУ з економікою та державним управлінням, в основі чого лежить висока якість освіти фахових дисциплін та професійна підготовка майбутніх державних службовців, менеджерів, економістів, банкірів та інших професійних фахівців.

Під час екскурсії учні відвідали комп’ютерні класи кафедри банківської справи та кафедри фінансів, лабораторію систем автоматизованого проектування, спеціальні лабораторії кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю, гранд-хол корпусу А (рояль), бібліотеку, коворкінг, кафе "Венеція", навчальні лекційні аудиторії Б-201, Б-203, стадіон, спортивний манеж, гуртожиток № 2, лабораторію обслуговування і виробництва в ресторанному господарстві, тренажерну залу.

Під час проведення тренінгу "Майстерність державного управління" д.е.н., професор кафедри публічного управління та адміністрування Орлова Наталія Сергіївна проводила з учнями ділову гру стосовно професійних компетентностей державних службовців, які необхідно застосовувати під час виконання службових обов’язків на державній службі, наголосивши, що розвиток ділових якостей не завжди ефективно впливає на роботу державного управління, якщо в державного службовця відсутня хоча б одна з необхідних професійних компетентностей.

Наприкінці екскурсії к.е.н., доц. Ільїною А. О. було надано пропозиції відвідувачам щодо вибору спеціальностей для здобуття ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти згідно з переліком конкурсних предметів для вступу на навчання в КНТЕУ.

Відвідувачі були вражені екскурсією університетом та мають бажання вступати до КНТЕУ.

24.11.2018
42265
893
остання редакція 26.11.2018
Vega