logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

На кафедрі технології і організації ресторанного господарства відбулися публічні захисти ВКР

Загальна інформація

Протягом 3-7 грудня 2018 року на кафедрі технології і організації ресторанного господарства відбулися публічні захисти випускних кваліфікаційних робіт здобувачами ступеня вищої освіти «магістр» (денна та заочна форми навчання) зі спеціальності 181 «Харчові технології», спеціалізації «Ресторанні технології».

Екзаменаційну комісію очолювала ресторатор, головний технолог ТОВ «Фішка», член правління ГО «Український кулінарний союз», суддя міжнародної категорії, випускниця факультету Чуницька Любов Петрівна.

Захисти проходили в атмосфері досить високого рівня теоретичної та практичної підготовки. Кожна доповідь супроводжувалась візуальною презентацією проектних та наукових матеріалів, а також дегустацією кулінарної та кондитерської продукції, розробленої студентами протягом наукових досліджень.

У доповідях студенти розповідали про свої творчі проектні задуми, які, як встановила комісія, були економічно обгрунтованими. Студенти чітко і грамотно відповідали на запитання членів комісії, демонструючи достатньо високий рівень підготовки.

Найкращі виступи і підготовку проекту мали студенти Окунєва Дарина, Рахубовський Максим, Щетініна Анна, Байда Вікторія, Чорнопищук Олександр, які захистилися на відмінно. Із 41 допущених до захисту захистилися з оцінкою 74-85 балів - 24 студенти. Загалом усі студенти успішно захистили свої проекти і підтвердили свій освітньо-кваліфікаційний ступінь «магістр». Вітаємо молодих фахівців магістрів із ресторанних технологій.

07.12.2018
42265
945
остання редакція 17.12.2018
Vega