logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Фінал освітнього проекту "MESH BUSINESS COURSE"

Загальна інформація

Фінал освітнього проекту "MESH BUSINESS COURSE" відбувся 20 грудня 2018 року.

VIDEO

Слухачі Курсу об’єднавшись в п’ять команд презентували перед конкурсною комісією самостійно розроблені концепції власних компаній в сфері Network Business.

Захист проектів проходив у надзвичайно емоційній атмосфері конкуренції та реального змагання між майбутніми успішними бізнесменами. І роботи слухачів Курсу презентовані в цей день підтвердили свій найвищий професійний рівень!

Як зазначила у своєму виступі Світлана БОГАЧЕВА, директор з продажу міжнародної network компанії - виступи слухачів Курсу в цей день, а це студенти 2-го та 3-го курсів навчання Київського національного торговельно-економічного університету, були подекуди професійніші ніж виступи певних слухачів відомих бізнес-шкіл на захисті власних робіт по програмі Executive MBA. 

І цей досягнутий результат ще раз підтверджує важливість реальної співпраці у вихованні студентської молоді між провідними ВУЗами, найбільш інноваційними компаніями та бізнесменами саме завдяки таким спільним навчальним проектам.

Конкурсній комісії у складі Валерія МАКСИМЧУКА – директор тренінгової компанії "Network Consulting Group" та засновника "Academy of Leadership Development", Ігоря ГАРБАРУКА – міжнародного експерта, економіста, заступника директора Центру бізнес-тренінгу КНТЕУ, Олени ЄВДОЧЕНКО – кандидата економічних наук, експерта міжнародного рівня, Надії БЕДРИЧУК – виконавчого директора Української Асоціації Прямого Продажу (UDSA) та Тарса ДЕМКУРИ - віце-президента ICC Ukraine, члена світової ради міжнародної network компанії, засновника бізнес-курсу "MESH" було неймовірно важко визначити кращих з кращих в цей день!  Але за спільним рішенням переможцями Фіналу бізнес-курсу стала команда студентів КНТЕУ, у складі:

  • Гайдук Микола Миколайович (2 курс, 16 група, ФТМ)
  • Каіка Єлизавета Олександрівна (2 курс, 16 група, ФТМ)
  • Бойко Артем Володимирович (2 курс, 15 група, ФТМ)
  • Канаш Олексій Романович (2 курс, 15 група, ФТМ)
  • Єпішкін Дмитро Геннадійович (2 курс, 10 група, ФТМ)
  • Локтіонова Юліана Олегівна (3 курс, 2 група, ФФБС)
  • Зай Олена Ярославівна (2 курс, 10 група, ФЕМП)

Всі слухачі отримали Сертифікати про успішне завершення навчального бізнес-курсу, коштовні подарунки та фантастичні емоції від спільної роботи та змагання за кращий результат!

"MESH BUSINESS COURSE" це освітній проект, спрямований на формування в студентської молоді чіткої структури понять та знань щодо сфери Network Business, як частини глобального сектору світової роздрібної торгівлі, а також розвитку практичних навичок Підприємництва та Комунікації під керівництвом провідних експертів галузі, що в період з 4 жовтня по 20 грудня 2018 року відбувся за сприяння та на базі Київського національного торговельно-економічного університету!

20.12.2018
42265
1549
остання редакція 28.12.2018
42265