logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Засідання вченої ради

Загальна інформація

24 грудня 2009 року відбулося засідання вченої ради КНТЕУ.
   За вагомий особистий внесок у розбудову української держави та зміцнення її незалежності директор Вінницького торговельно-економічного коледжу, заслужений працівник народної освіти України Стефаненко С.П. нагороджений Подякою Президента України В.А.Ющенка. Нагороду вручено представником Адміністрації Президента України. Члени вченої ради сердечно привітали Стефаненка С.П. з цього приводу. 
   За результатами зовнішнього аудиту, проведеного експертами Національного органу України з сертифікації (УкрСЕПРО), визнано, що в Київському національному торговельно-економічному університеті система управління якістю стосовно надання послуг у сфері освітньої та наукової діяльності відповідає вимогам ДСТУ ISO 9001:2009 (ISO 9001:2008). Керівник Органу сертифікації Мухаровський М.Я. вручив університету Сертифікати Національного органу України з сертифікації (УкрСЕПРО) та ДП "Укрметртестстандарт". Групі співробітників університету вручено посвідчення внутрішніх аудиторів системи управління якістю. 
   Ректор А.А.Мазаракі вручив Лист-Подяку Прем'єр-міністра Ю.В. Тимошенко студентці 5 курсу ФЕМП Дідус С.М. за вагомі особисті успіхи у навчанні та науковій діяльності, а також Почесну грамоту МОН України професору кафедри маркетингу та реклами Є.В.Ромату за вагомий особистий внесок у розвиток науки. Від імені ВАК України вручені дипломи кандидатів наук: Василенко А.В. (кафедра фінансів), Коноваленку В.М. (кафедра економіки підприємництва), Потеряйло І.Ю. (кафедра фінансів), Сердюченку О.В. (кафедра правознавства). 
   Вчена рада на конкурсних засадах обрала на посади: зав. кафедри комерційного права - проф. Ніколаєву Л.В., професора кафедри правознавства - д.ю.н. Ладиченка В.В., професорів кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу - д.е.н. Мельниченко С.В. та д.е.н. Шульгіну Л.М., професора кафедри маркетингу та реклами - д.е.н., проф. Ромата Є.В. Вчене звання доцента присвоєно Головач Н.А. - доценту кафедри статистики та економетрії, Тарасюку М.В. - доценту кафедри фінансів. 
Затверджено Тематичний план випуску підручників, навчальних посібників та монографій та План науково-дослідної роботи КНТЕУ на 2010 рік.
   Вчена рада розглянула звіти про виконання індивідуальних планів підготовки докторських дисертацій докторантами Бардашем С.В., Голубом Б.О., Тарасюком М.В., рекомендовано перевести їх на наступний рік навчання. 
Розглянуто інші питання, по яких прийняті конкретні рішення.
   На завершення засідання вченої ради ректор університету А.А.Мазаракі тепло поздоровив членів вченої ради та віх присутніх з наступаючими святами - Новим 2010 роком та Різдвом Христовим, побажав кожному міцного здоров'я, благополуччя, родинного щастя та нових успіхів у праці в 2010 році. 

 


Ректорат

25.12.2009
annzo
2378
остання редакція 25.12.2009
23