logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Стартував навчальний курс від "Rest.Art.Kitchen" "Віртуальний ресторан"

Загальна інформація

Стартував навчальний курс від "Rest.Art.Kitchen" "Віртуальний ресторан". Спікерами стали засновник "Opus Gastronomique" Андрій Артюхін, шеф "Hendrick"s bar", бренд-шеф "Opus Gastronomique" Терентій Сопін, Юрій Нікітюк, шеф ресторану "Satori lounge", wine expert Андрій Гриб.

Деталі за посиланням...

Кожен із шефів презентував свою програму організації роботи ресторану, представив своє портфоліо, а кожен із учасників мав можливість визначитись зі своїм майбутнім наставником. Вибір був доволі складним, оскільки шефи  володіють неабиякою харизмою та професіоналізмом.

У програмі навчального курсу практичні заняття підкріплені теоретичниими аспектами організації роботи в ресторані:

  • правильна організація виробничих процесів;
  • реальність приготування страв меню, відпрацювання техніки та технології приготування;
  • як стати шефом: основні і головні кроки;
  • ресторанний світ за межами кухні;
  • фудпейринг;
  • ресторанний сервіс;
  • гастровечері - презентація злагодженої командної роботи ресторану та перспектив успішного бізнесу.

Наприкінці кожен учасник отримає диплом про успішне завершення навчального курсу.

Бажаємо успіхів учасникам, а головне - задоволення від улюбленої справи!

Приєднуйся

Легко з "Rest.Art.Kitchen"!

19.02.2019
42265
2974
остання редакція 02.06.2020
Vega