logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Візит французької делегації

Загальна інформація

  17.02.2010 р. Київський національний торговельно-економічний університет відвідала делегація з Франції у складі: 
   А. Бодон - Генеральний фінансовий інспектор, координатор з питань туризму та ЄВРО 2012 від Об'єднання суспільного значення "Сприяння розвитку обмінів економічними та фінансовими технологіями" (АДЕТЕФ); А. Готтарді - керівник відділу міжнародного партнерства Генеральної дирекції конкурентоспроможності, промисловості та послуг Міністерства економіки, промисловості та зайнятості Французької Республіки; А. Тібо - Директор представництва АДЕТЕФ в Україні; А. Розанова - відповідальна за напрямок співпраці з Україною від АДЕТЕФ. 
   Під час зустрічі з керівництвом університету та факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу відбулась ділова та конструктивна розмова щодо співпраці у галузі підготовки фахівців туристичного супроводу для забезпечення фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу ЄВРО-2012. 
   Делегація із зацікавленістю ознайомилася з університетом, і конкретними кроками, які здійснюються у КНТЕУ щодо забезпечення успішного проведення цього важливого загальнонаціонального та міжнародного значення заходу із підготовки кадрів. 
   А. Бодон запропонував відповідні форми співпраці з французькими інституціями та спеціалістами, які мають значний досвід у цій галузі. 
   Досягнуто домовленості, зокрема щодо започаткування співпраці між КНТЕУ та Інститутом наукових досліджень і вищої освіти у сфері туризму (Institut de recherche et d'etudes superieures du tourisme, IRST) при Університеті Париж 1 Сорбона ( l'Universite Paris 1 Pantheon-Sorbonne) та Коледжем готельного та туристичного бізнесу у Страсбурзі (College des Metiers de l'Hotellerie et du Tourisme. Ecole de management H/R. Strasbourg-Paris). 


Ректорат

18.02.2010
annzo
2376
остання редакція 18.02.2010
23