logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

День гостинності на кафедрі товарознавства, управління безпечністю та якістю

Загальна інформація

Кафедра товарознавства, управління безпечністю та якістю 28 лютого 2019 року провела День гостинності для учнів 10-11 класів спеціалізованої школи №80 м. Києва.

Зустріч із майбутніми вступниками  традиційно розпочала директор Центру профорієнтаційної роботи, кандидат філософських наук, доцент Людмила В'ячеславівна Ярошенко, яка ознайомила учнів з інформацією про особливості вступної кампанії 2019 р., можливість одночасного навчання як за основною, так і за іншою обраною спеціальністю з метою отримання другої вищої освіти, навчання в закордонних університетах-партнерах КНТЕУ.

Доцент кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю Раїса Степанівна Дончевська розповіла про спеціальності (спеціалізації), за якими здійснюється підготовка фахівців та акцентувала на конкурентних перевагах випускників освітніх програм «Товарознавство та комерційна логістика», «Категорійний менеджмент у ритейлі» на ринку праці, розповіла також про особливості та переваги навчання в КНТЕУ, організацію  навчального процесу та культурного дозвілля студентів. Крім того, доцентом кафедри Світланою Володимирівною Казаченко було проведено майстер-клас «Світ під мікроскопом», де школярі мали можливість побачити під мікроскопом мікроорганізми, які знаходять на шкірі людини. Крім того, отримали відповіді на такі питання, як «Звідки з’являються мікроби на руках?», «Як часто слід мити руки?», «Які предмети побуту найбільше забруднені мікроорганізмами?», «Які мікроорганізми є найбільш небезпечними?» та інші.

У рамках зустрічі школярам також було проведено екскурсію аудиторіями та лабораторіями кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю, лекційними залами університету, ознайомлено з бібліотекою КНТЕУ: з мультимедійним та читальним залами,  залом періодичних видань. Майбутні вступники були приємно вражені виставкою фальсифікованих харчових продуктів, сучасним обладнанням лабораторій та комп’ютерних кабінетів, численними затишними кафе, спортивними залами, стадіоном, особливо зоною коворкінгу "KNUTE HUB".

Гості висловили щиру вдячність за цікавий та змістовний день гостинності.

Дякуємо керівництву, педагогічному колективу та учням спеціалізованої школи №80 м. Київ, які завітали до нас, та чекаємо на нові зустрічі!

Будемо раді Вас бачити студентами КНТЕУ!

28.02.2019
42265
779
остання редакція 05.03.2019
42265