logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Засідання вченої ради КНТЕУ

Загальна інформація

  Вчена рада КНТЕУ присвоїла ректору університету, д.е.н., проф. Мазаракі А.А. звання "Почесний професор КНТЕУ" за винятково значний особистий внесок у розвиток університету та підвищення його авторитету у суспільстві, а також у справу підготовки висококваліфікованих фахівців, науково-педагогічних кадрів, розвиток науки. 
   З метою вдосконалення викладання навчальної дисципліни "Українська мова" (за професійним спрямуванням) як важливої складової професійної підготовки, підвищення мовної грамотності та комунікативної компетенції студентів, а також відповідно до наказу МОН України від 21.12.2009 р. № 1150 "Про затвердження програм навчальної дисципліни "Українська мова (за професійним спрямуванням)" вчена рада КНТЕУ затвердила заходи щодо вдосконалення викладання навчальної дисципліни "Українська мова" (за професійним спрямуванням). У заходах визначено терміни вивчення дисципліни, форми контролю і атестації, передбачено розробку робочих програм з диференціюванням змісту відповідно до фаху підготовки, підготовку та видання навчальних посібників з української мови за професійним спрямуванням, впровадження інноваційних методів викладання дисципліни з використанням інформаційно-комунікаційних технологій, заплановано здійснити стажування викладачів української мови на базі провідних гуманітарних університетів. 
   Вчена рада затвердила тему докторської дисертації докторанта Караваєва Т.А. та призначила йому наукового консультанта, а також затвердила звіт докторанта Краснокутської Н.С. про виконання індивідуального плану підготовки докторської дисертації за 2009 рік. 
   Вчена рада доручила проректору з наукової та навчально-методичної роботи Притульській Н.В., начальнику навчально-методичного відділу Ротовій Т.А. спільно з деканами факультетів розробити порядок узгодження та затвердження навчальних програм у відповідності з вимогами Закону України "Про вищу освіту". 
Рекомендовано до видання 2 навчальних посібники та 4 монографії.


Ректорат

01.03.2010
annzo
2110
остання редакція 01.03.2010
Vita