logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Урочисте зібрання трудового колективу університету

Загальна інформація

  З нагоди Міжнародного жіночого дня 8 березня у КНТЕУ 4 березня 2010 р. відбулось урочисте зібрання трудового колективу. В актовій залі університету зібрались викладачі, співробітники, студенти, почесні гості. 
   Зі святом усіх присутніх жінок привітав доктор економічних наук, професор, академік АПН України, заслужений діяч науки і техніки України, ректор університету Анатолій Антонович Мазаракі. Він зазначив: історично склалось так, що торговельна, фінансово-економічна галузі господарства представлені переважно жінками, тож у колективі КНТЕУ - більшість жінок. Ректор подякував усім співробітницям університету за їх сумлінну працю. Анатолій Антонович Мазаракі та голова профкому профспілки працівників і студентів КНТЕУ Сергій Іванович Бай нагородили почесною грамотою КНТЕУ сім жінок університету, які пропрацювали у нашому навчальному закладі понад 40 років. Грамотою КНТЕУ також було нагороджено двадцять вісім співробітниць, які пропрацювали в університеті понад тридцять років. Лист-подяку від ректора отримали п'ятдесят вісім жінок, які пропрацювали в університеті понад двадцять років. 
   Від імені всього колективу КНТЕУ ректор привітав та нагородив почесною грамотою першого ректора Київського торгово-економічного інституту, кандидата філософських наук, професора, почесного професора КНТЕУ, заслуженого працівника вищої школи України Скирду Тамару Іванівну. Вітаючи зі святом, вона звернулась до всіх присутніх із щиросердними віршованими побажаннями. 
   На закінчення свята відбувся концерт за участю самодіяльних митців культурно-мистецького центру університету. Пісні, музичні, танцювальні композиції створили в залі атмосферу тепла, щирості, доброти, відчуття єдиної родини.

 

 

Відділ навчально-виховної роботи

05.03.2010
annzo
2087
остання редакція 05.03.2010
Vita