logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Фінал у змаганнях інтелектуалів

Загальна інформація

  18 березня 2010 р. у Київському національному торговельно-економічному університеті відбулась фінальна гра VIII чемпіонату університету та його регіональних навчальних закладів освіти з брейн-рингу. За право стати чемпіоном змагалось вісім команд. Це команди Вінницького, Харківського, Чернівецького торговельно-економічних інститутів, Ужгородського навчального центру. Наш університет представляли три команди факультету економіки, менеджменту і права та команда факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу, що стали переможцями відбіркового турніру, який відбувся 29 січня. 
   Гра була цікавою та різноплановою. Кожна команда представила себе за допомогою комп'ютерної презентації. Учасники змагань продемонстрували високий інтелектуальний рівень та розвинуті логічні здібності. Незважаючи на складність запитань, гравці на більшість з них відповідали правильно. Велику зацікавленість гравців та глядачів у полуфінальній та фінальній частині гри викликали відео-запитання ректора університету Анатолія Антоновича Мазаракі, які вимагали спеціальних знань з економіки. Для присутніх у залі вболівальників та глядачів відбувся конкурс на кращого знавця, переможці якого отримали призи. У перервах між інтелектуальними змаганнями зі своїми музичними номерами виступили студенти університету Дар'я Ковтун, Ганна Лиса, Володимир Михацький. 
   Закінчився фінальний турнір визначенням переможців. ІІІ місце посіла команда "Палата № 6" факультету економіки, менеджменту і права нашого університету (капітан команди студентка I курсу Рачок Маргарита). ІІ місце здобула команда "Тір-тор" Вінницького торговельно-економічного інституту (капітан команди студент V курсу обліково-фінансового факультету Білоус Станіслав). І місце та перехідний кубок за перемогу у чемпіонаті КНТЕУ з брейн-рингу виборола команда "Витік мозку" факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу КНТЕУ (капітан команди студентка II курсу Слепченко Ольга). Всі переможці отримали почесні грамоти та подарунки. Учасників та організаторів інтелектуальної гри було відзначено подяками.

22.03.2010
annzo
2033
остання редакція 22.03.2010
23