logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Секрети вирощування лідерів у компанії «Ашан»: лекція-дискусія керівника сектору людських ресурсів Тетяни Образцової

Загальна інформація

Студенти КНТЕУ все більше звикають до форми навчання через спілкування із фахівцями-практиками безпосередньо під час аудиторних занять, ведучи пошук майбутньої роботи зі студентських лав та набуваючи завдяки цьому навичок ефективних ділових комунікацій.

Із секретами лідерства та комунікативної взаємодії в компанії "АШАН", особливостями організаційної побудови 29 березня 2019 року ознайомила студентів 21-ї групи ФЕМП спеціалізації «Менеджмент персоналу» керівник сектору людських ресурсів гіпермаркету «Ашан (Радужний)» Тетяна Образцова під час відритого заняття з дисципліни «Групова динаміка та комунікації».

ТОВ «Ашан Україна Гіпермаркет» є українським сегментом мережі супермаркетів та гіпермаркетів французької торговельної мережі «Auchan Group». Мережа магазинів "Ашан" представлена в 16 країнах. Понад 10-річний досвід роботи в Україні гіпермаркетів "Ашан" його основними принципами є довіра, відкритість та досконалість у роботі зі всіма ресурсами, насамперед – людськими.

Під час лекції-дискусії зі студентами спікер стисло презентувала історію створення та розвитку торговельної мережі, особливості її організаційної побудови з орієнтацією на європейські стандарти, командний підхід до роботи, специфіку роботи з персоналом, починаючи з пошуку працівників та їх відбору за компетенціями. Студенти взяли активну участь в обговоренні проблем становлення лідерами в сучасному бізнесі, про мотивацію та компетентності лідерів сьогодні, дізналися про можливості поєднання навчання з роботою на підприємстві, особливості оплати праці та гарантії підприємства щодо соціального захисту працівників.

Щиро дякуємо Тетяні Образцовій за цікаву презентацію інформації, що загалом дозволило отримати як студентам, так і присутній на лекції доценту кафедри менеджменту Ірині Миколайчук нові практичні знання від одного з лідерів вітчизняного ринку роздрібної торгівлі.

Сподіваємося на наступні зустрічі та гармонійну співпрацю зі стратегічним партнером кафедри менеджменту – керівництвом ТОВ «Ашан Україна гіпермаркет»!

29.03.2019
42265
1120
остання редакція 02.04.2019
Vega