logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Про організацію та проведення Інтернет-туру ІІІ Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни "Страхування"

Загальна інформація

  25-26 березня 2010 р. в Україні пройшов Інтернет-тур ІІІ Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни "Страхування", в якому взяли участь 2067 учасників із 203 ВНЗ, серед яких: з України - 186, Росії - 10, Білорусії - 3, Польщі - 3, Таджикистану - 1. 
   У 2009 р. в он-лайн тестуванні було задіяно лише 1252 учасники з 135 ВНЗ України та Республіки Білорусь, у 2008 р. - 693 учасники з 66 ВНЗ України. 
Найактивнішими учасниками олімпіади цього року виявились студенти ВНЗ м. Києва, Київської, Тернопільської, Харківської, Дніпропетровської та Одеської областей.
   Пройшли тестування понад 100 учасників з Київського національного торговельно-економічного університету, Національного університету державної податкової служби України, Житомирського державного технологічного університеу, Одеського державного економічного університету. 
   У тестуванні взяли участь студенти не лише економічних ВНЗ, а й технічних, технологічних, педагогічних, аграрних, транспортних, гуманітарних, юридичних, медичних. Долучилися до участі в олімпіаді представники Коломийського економіко-правового коледжу, Торговельно-економічного коледжу (м. Київ), Київського коледжу нерухомості та Івано-Франківського державного коледжу технологій та бізнесу. 
   Організатори заходу – Міністерство освіти та науки України, КНТЕУ. 
Генеральний спонсор – перестрахова компанія "Транссиб Ре".
Інформаційні партнери – журнали "Страхова справа", "Insurance TOP", "Атлас страхования", "Финансовые услуги", газета "Україна BUSINESS Ревю".
   Організація заходувідбулася також за сприяння технічного партнера – Інтернет-журналу forINSURER.com 
Переможців першого Інтернет-туру визначено за кількістю набраних балів під час тестування. За рішенням оргкомітету 136 студентів запрошуються до участі у фінальних змаганнях другого туру, що відбудеться 19 - 21 квітня 2010 р. у КНТЕУ.


» » Список студентів-переможців, запрошених до фінального туру в КНТЕУ 19-21 квітня 2010 р.

 


Зав. кафедрою фінансів Булгакова С.О.

26.03.2010
annzo
2198
остання редакція 26.03.2010
23