logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Про організацію та проведення ІІІ Міжнародного бізнес-форуму "Проблеми та перспективи розвитку інноваційної діяльності в Україні"

Загальна інформація

  26 березня 2010 р. Київський національний торговельно-економічний університет, Інститут вищої кваліфікації КНТЕУ спільно з Комітетом Верховної Ради України з питань науки і освіти, Міністерством освіти і науки України, Інститутом економіки і прогнозування НАН України, Державним інститутом інтелектуальної власності, Українською асоціацією бізнес-інкубаторів та інноваційних центрів та Інститутом електрозварювання ім. Є.О.Патона НАН України провели ІІІ Міжнародний бізнес-форум "Проблеми та перспективи розвитку інноваційної діяльності в Україні". 
   У роботі бізнес-форуму взяли участь представники центральних органів виконавчої влади, бізнесу, навчальних закладів, засобів масової інформації, що свідчить про актуальність проблеми. 
   Протягом роботи бізнес-форуму обговорювалися проблеми державної політики розвитку національної інноваційної системи України, інноваційної діяльність та трансферу технологій як фактору забезпечення конкурентоспроможності підприємств, синергії науки, освіти та бізнесу в інноваційній сфері, інновацій як об'єкту інтелектуальної власності, інноваційних центрів та центрів підтримки підприємництва: проблеми створення та функціонування, інноваційної культури та проблеми підготовки фахівців. З доповідями виступили: 
– Андрощук Г.О. - головний консультант Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти України;
– Шовкалюк В.С. - директор департаменту інновацій та трансферу технологій МОН України;
– Яремій В.І. - виконавчий директор Української Асоціації бізнес-інкубаторів та інноваційних центрів;
– Федулова Л.І. - завідувач відділу технологічного прогнозування та інноваційної політики Інституту економіки і прогнозування НАН України, к.ек.н., проф.;
– Лігоненко Л.О. - завідувач кафедри економіки підприємництва КНТЕУ, д.ек.н., проф.;
– Бай С.І. - завідувач кафедри менеджменту КНТЕУ, д.ек.н., доц.;
– Чаюн І.О. - завідувач кафедри економіки, менеджменту та маркетингу ІВК КНТЕУ.
   Крім того, власний проект Центру трансферу технологій КНТЕУ представили студенти кафедри менеджменту Терп‘як Ірина, Лисенко Марина, Предєін Андрій, Яцишина Клавдія. 
   Під час роботи бізнес-форуму були підписані договори про творчу науково-технічну співдружність між Київським національним торговельно-економічним університетом, Українською асоціацією бізнес-інкубаторів та інноваційних центрів Академією технологічних наук України та ТОВ "Технологічний парк "Інститут електрозварювання імені Є.О. Патона".

 

» » Проект рішення ІІI Міжнародного бізнес-форуму "Проблеми та перспективи розвитку інноваційної діяльності в Україні"

 

 

Інститут вищої кваліфікації

31.03.2010
annzo
2091
остання редакція 31.03.2010
23