logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

"Ми не отримали землю у спадок від батьків, ми взяли її в борг у наших дітей"

Загальна інформація

У рамках реалізації екологічної політики КНТЕУ та вивчення навчальної дисципліни «Екологія» з нагоди Дня довкілля, Міжнародного дня Землі та  Міжнародного дня пам’яті Чорнобиля студенти І курсу спеціалізації «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» протягом квітня 2019 року відвідали тематичні музеї м. Києва:

  • Музей води. Водно-інформаційний центр, створений з метою покращення інформованості населення стосовно цінностей водних ресурсів та усвідомлення важливості їх збереження й раціонального використання. Огляд експозиції дає змогу в нетрадиційній формі ознайомитись з водою, процесом водопідготовки, методами раціонального водокористування в побуті, здійснити подорож каналізаційним колектором до очисних споруд Бортницької станції аерації.
  • Національний музей "Чорнобиль" є багатофункціональним історико-культурним закладом, який поєднує наукову, культурно-просвітницьку діяльність з діяльністю сучасного музею з архівування, збереження та оприлюднення історії ядерної аварії на Чорнобильській АЕС як найбільш важкої радіоекологічної катастрофи ХХ століття, наслідки якої не мають аналогів і відрізняються від інших відомих у світі природних та техногенних катастроф.
  • Музей популярної науки і техніки "Експериментаніум" – це навчально-розважальний центр, експозиція якого налічує більше 250 інтерактивних експонатів і присвячена механіці, оптиці, електриці, магнетизму й акустиці у відділах "Таємниці води" та "Новітні технології".

Екскурсії були організовані доцентом кафедри міжнародних економічних відносин Головнею Ю. І.

Під час інформаційно-просвітницьких заходів, спрямованих на пропагування екологічних знань та культури споживання, студенти отримали знання, що стануть у пригоді в житті та подальшій професійній діяльності.

26.04.2019
433884
2669
остання редакція 06.05.2019
Vega