logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Засідання вченої ради КНТЕУ

Загальна інформація

  29 квітня 2010 р. відбулося засідання вченої ради університету. 
Відповідно до оголошеного конкурсу вчена рада обрала на посади:
   завідувачів кафедр: бухгалтерського обліку - д.е.н., проф. Нападовську Л.В.; сучасних європейських мов - доц. Латигіну А.Г.; фізичної культури - М’ясоєденкова К.О.; економіки, менеджменту та маркетингу ІВК - к.е.н., доц. Чаюн І.О.; 
професорів кафедр: міжнародної економіки - д.е.н. Мельник Т.М.; правознавства - д.і.н., проф. Орленка В.І.; товарознавства та експертизи харчових продуктів - д.х.н.,
  проф. Гевазу Ю.І.; торговельного підприємництва - проф. Голошубову Н.О. та Фесюка В.А.; менеджменту - д.е.н. П’ятницьку Г.Т. 
   Вчена рада рекомендувала ректору університету призначити д.е.н., проф. Смоліна І.В. на посаду декана факультету фінансів та банківської справи; к.і.н. Гарарук Л.В. на посаду директора Коломийського економіко-правового коледжу КНТЕУ та Кришемінську Л.Д. на посаду директора Вищого комерційного училища КНТЕУ (м. Київ) як обраних за конкурсом у встановленому порядку. 
   Затверджено Положення про Наукову експертну раду КНТЕУ, Порядок про підготовку та атестацію науково-педагогічних кадрів у КНТЕУ. Вчена рада прийняла рішення запровадити Етичний кодекс ученого України, схвалений постановою загальних зборів НАН України від 15 квітня 2010 р. 
   Вчена рада затвердила ряд програм навчальних дисциплін та програм державних іспитів з базової освіти, рекомендувала до видання 5 підручників і навчальних посібників, 3 монографії, підготовлені викладачами-науковцями університету. 
   Презентовано навчальний посібник колективу авторів "Економічні дослідження (методологія, інструментарій, організація, апробація)", який спрямований на підвищення якості підготовки фахівців ОКР "магістр", посилення наукової компоненти у цій роботі.

 

» » Етичний кодекс ученого України

 

 

Ректорат

29.04.2010
annzo
2309
остання редакція 29.04.2010
23