logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Запуск пілотного проєкту «Студенти + менеджери Ашан»!

Загальна інформація

Інновації в навчанні – це, насамперед, мотивація для студентів, що сприяє підвищенню їх професійного рівня. Невпинно шукаючи нові методи співпраці із закладами вищої освіти, керівники секторів людських ресурсів деяких гіпермаркетів «Ашан» розробили цього навчального року пілотний проєкт зі створення робочих груп «Студенти + менеджери Ашан».

За задумом його розробників студенти матимуть змогу навчатися та брати участь у стажуванні і тренінгах у компанії «Ашан», спілкуватися-дискутувати, аналізувати та втілювати свої ідеї з різних тем. Результатом такої роботи стане не лише корисний обмін інформацією, а й отримання студентами цінних подарунків за найкращі пропозиції.

Запуск проєкту відбувся 3 жовтня 2019 року. До нього долучилися найбільш активні студенти 4-го курсу спеціальності «Менеджмент», які приєдналися до робочої групи магазину «Ашан Либідська». Команду активістів зустріли керівник відділу персоналу Наталія Кізенко та керівник сектору людських ресурсів Тетяна Образцова. Студенти взяли участь у роботі круглого столу з представниками дирекції магазину, під час якого відбувся обмін враженнями, а також ідеями щодо вдосконалення роботи гіпермаркету. За результатами його роботи було окреслено вектор подальшої діяльності студентської робочої групи на тему «Погляд клієнта, впровадження нового клієнтського досвіду». Також відвідувачам було проведено оглядову екскурсію по головному офісу та магазину.

За умовами проєкту його учасників чекають цікаве стажування в різних підрозділах, ознайомлення з корпоративною культурою «Ашану» та співпраця з дирекцією задля досягнення спільних цілей.

Висловлюючи підтримку учасникам проєкту, зичимо їм професійного розвитку та гармонійної співпраці з компанією «Ашан»!

03.10.2019
43220
604
остання редакція 15.10.2019
42265