logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Майстер-клас Юлії Дрожжиної та перспективи співпраці з міжнародним кадровим порталом hh/grc

Загальна інформація

Зміни, що відбуваються на ринку праці, вимагають постійного моніторингу та адаптації до них кожного конкурентоспроможного фахівця. В умовах сьогодення студент університету повинен сформувати чітке уявлення про власні перспективи працевлуштування, про які він може дізнатися не лише від викладачів та із соціальних мереж, а й завдяки безпосередньому спілкуванню та ефективним комунікаціям із фахівцями ринку праці.

Останні декілька років Центр розвитку кар’єри КНТЕУ спільно з кафедрою менеджменту активно співпрацюють із відомим в Україні Міжнародним кадровим порталом HeadHunter Україна, що в процесі ребрендингу отримав нову назву – hh/grc.

Напередодні Ярмарку вакансій в університеті студенти різних курсів та освітніх програм кафедри менеджменту та кафедри публічного управління та адміністрування 10 жовтня  2019 року мали нагоду дізнатися про секрети успішного працевлаштування від керівника експертно-аналітичного центру hh/grc Юлії Дрожжиної на майстер-класі «Навички майбутнього».

Під час презентації спікер розповіла студентам про найбільш дефіцитні та унікальні професії, про ті навички, які насамперед необхідно їм розвивати вже сьогодні для підвищення професійного рівня та успішного пошуку роботи, про особливі вимоги до складання резюме для порталу з пошуку роботи, яку інформацію слід розкривати найперше та чого доречно уникати. Спікер акцентувала увагу на необхідності розвитку soft skills, на розвитку емоційного інтелекту та креативності, порекомендувала слухачам використати тестові методики, що можуть знадобитися для розвитку необхідних професійних навичок.

Присутні на майстер-класі студенти, аспіранти та викладачі отримали актуальну та цікаву інформацію про ті професії, які найбільше користуються попитом на ринку праці.

Щиро дякуємо Юлії Дрожжиній за цікаво побудований та проведений майстер-клас, за вільний час у робочому графіку та запрошуємо на майбутні зустрічі!

10.10.2019
43220
2596
остання редакція 16.10.2019
Vega