logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

«Я знаю, де я буду навчатися»: індивідуальні дні гостинності на ФРГТБ

Загальна інформація

З метою популяризації спеціальностей факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу Київського національного торговельно-економічного університету впродовж жовтня місяця викладачами кафедр туризму та рекреації  (Жученко В.Г., к.е.н., доц., Клімова А.М., к.п.н., доц.), готельно-ресторанного бізнесу (Компанець К.А., к.е.н., доц., Расулова А.М., к.е.н., доц., Салімон О.М., к.е.н., доц., Сененко І.А., к.е.н., доц., М.І. Даниленко, к.е.н., ст. викл.) організовано дні гостинності для студентів 2-4 курсу спеціальності «Туризм» ХТЕІ КНТЕУ, ТЕК КНТЕУ, учнів 10-11 класів загальноосвітніх шкіл № 234, 307 м. Києва та Броварської спеціалізованої школи № 5 ім. Василя Стуса.

Майбутні вступники мали змогу взяти участь у профорієнтаційному квесті «Пізнай КНТЕУ», розробленому Мазурцем Р. Р. , к.г.н., доц. кафедри туризму та рекреації. Учасники квесту ознайомилися з матеріально-технічною базою університету: спеціалізованими лабораторіями та аудиторіями для проведення занять, SMART- та мультимедійною бібліотекою, коворкінгом KNUTE HUB, спортивними об’єктами тощо.

За сприяння ради студентського самоврядування ФРГТБ студенти 1-3 курсів провели для учнів 10-11 класів виїзні профорієнтаційні заходи в містах свого шкільного навчання, що охоплюють широку географію нашої країни, зокрема в навчальних закладах Вінницької, Дніпропетровської, Житомирської, Кіровоградської, Сумської, Тернопільської, Чернігівської, Херсонської, Хмельницької, Київської областей та м. Києва.

Студенти презентували учням друковані рекламно-інформаційні матеріали, демонстрували відеофільми спеціальності кафедр ФРГТБ, розповідали про цікаве наукове та студентське університетське життя.

Віннікова Владислава, студентка 4 курсу, супроводжувала учнів Гімназії № 136 м. Києва, що виявили бажання ознайомитись із спеціальностями ФРГТБ в рамках профорієнтаційної акції  «Студент КНТЕУ на один день». Учні долучилися до лекційних  занять з  професійно-орієнтованих дисциплін та безпосередньо взяли участь у практичному занятті з дисципліни «Кондитерське та пекарське мистецтво».

Хотілося б сподіватися, що профорієнтаційні зустрічі допоможуть вступникам визначитися з вибором ЗВО та майбутньою професією.

30.10.2019
42265
916
остання редакція 31.10.2019
Vega