logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Виїзне заняття у міжнародній компанії «Ernst&Young Ukraine»: що треба знати студентам для успішного працевлаштування?

Загальна інформація

Київський національний торговельно-економічний університет постійно нарощує конкурентні переваги, завдяки активній співпраці із організаціями, які здобули високий рейтинг не лише на теренах вітчизняного бізнесу. Однією із таких організацій є всесвітньо відома міжнародна британська аудиторсько-консалтингова компанія «Ernst&Young Ukraine» (EY, що з 2019 року отримала статус стратегічного партнеру КНТЕУ. У високому рівні її гостинності та зацікавленості у діловій взаємодії з університетом мали можливість пересвідчитися 23 жовтня 2019 року студенти  освітньої програми «Менеджмент персоналу», а також  «Реклама і зв’язки з громадськістю» під час виїзного заняття з навчальних дисциплін «Управління персоналом» та «Організаційна поведінка», організованого д.е.н., проф. Жуковською В.М. та к.е.н., доц. Миколайчук І.П.

Протягом змістовної та інформативної презентації компанії рекрутером Марією Герасимовою (recruitment and employer brand specialist), що відбулася  в головному офісі компанії на вул.Хрещатик, 19а, студенти ознайомилися із особливостями її функціонування та організаційної побудови, функціоналом аудиторів, принципами соціальної відповідальності та кар’єрними рівнями (Partner, Senior Manager (Director), Manager Senior, Advanced Staff, Staff, Intern). Ведучи активний діалог, відвідувачі дізналися про систему мотивації та побудови власного бренду, комфортні умови роботи та відпочинку співробітників, освітні та кар’єрні можливості в EY, вимоги до кандидатів на початкові позиції та етапи відбору, можливості навчання в Академії бізнесу EY, розвиток внутрішньокорпоративної системи тренінгів і семінарів тощо.

Висловлюємо щиру подяку керівництву ТОВ «Ернст енд Янг» та її молодим фахівцям – Марії, Альоні та Олександру за цікаву пізнавальну презентацію та організовану екскурсію, під час якої студенти КНТЕУ отримали унікальну можливість поміркувати над її привабливістю в якості майбутнього роботодавця та пройти випробувальне тестування власних здібностей.

Сподіваємося на майбутні цікаві та корисні зустрічі!


Компанія «Ernst & Young Global Limited» є однією із компаній «Великої четвірки» поряд з Deloitte, KPMG та PwC та міжнародним лідером із аудиту, оподаткування, супроводу угод і консалтингу, що має більш ніж сторічну історію і велику мережу компаній-членів в різних країнах. Це перша міжнародна аудиторська компанія, що розпочала свою діяльність в Україні у 1991 році.

23.10.2019
42265
2544
остання редакція 05.11.2019
42265