logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Студенти і викладачі ФРГТБ КНТЕУ відвідали Бердичівську спеціалізовану школу-інтернат

Загальна інформація

Студенти і викладачі факультету ресторанно-готельного і туристичного бізнесу КНТЕУ разом з членами Українського кулінарного союзу та благодійного фонду "Український благодійний фонд "Сила добра" 24 листопада 2019 року відвідали КНЗ "Бердичівська загальноосвітня спеціалізована школа-інтернат" для дітей від 6 до 16 років з психоневрологічними патологіями.

Адміністрацією закладу була організована ознайомча екскурсія, під час якої на власні очі можна було побачити умови навчання і проживання дітей у навчальному закладі, ознайомитись із особливостями застосування спеціальних методик викладання для дітей з особливими потребами.

За підтримки Українського кулінарного союзу (надалі - УКС) та за люб'язною згодою партнерів УКС - майстрів світового рівня з кулінарного та пекарського мистецтва Девіда Мішеля Мізона (Великобританія) та Кнуда-Еріка Ларсена (Данія) проведено майстер-класи з приготування здорових бургерів та бейглів. 80 учнів та викладачів КНЗ "Бердичівська загальноосвітня спеціалізована школа-інтернат" змогли скуштувати смачні бургери та бейгли з начинками з курки, біфштексів, різноманітних овочів (огірки, томати, гарбуз, перець болгарський, кукурудза, корнішони, свіжий салат) та дресінгами з натурального йогурту з рослинними добавками, приготовані за авторськими рецептами майстрів, поспілкуватися з іноземними гостями, поставити цікаві запитання.

Присутні учні та їх вчителі залюбки ласували корисними бургерами та бейглами, відмітивши приплив енергії та покращення настрою після їх вживання!

Висловлюємо щиру вдячність студентам факультету ресторанно-готельного господарства та викладачам університету за допомогу у зборі коштів та необхідних речей, гостям Українського кулінарного союзу - Девіду Мішелю Мізону та Кнуду Еріку Ларсену за цікаві та смачні авторські страви, приготовані для дітей інтернату, а також директору Українського кулінарного союзу Надії Ведмідь за сприяння та допомогу в організації заходу.

Усіх запрошуємо приєднуватись до наших поїздок і проєктів та побачити все на власні очі, відчути та переконатись, що допомога кожного з Вас важлива. Сила добра в кожному з нас!

24.11.2019
42265
955
остання редакція 28.11.2019
Vega