logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Атестація магістрів спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування»

Загальна інформація

Протягом 2-5 грудня 2019 року на факультеті економіки, менеджменту та психології успішно відбувся захист випускних кваліфікаційних робіт магістрів денної та заочної форми навчання кафедри публічного управління та адміністрування за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування».

Випускні кваліфікаційні роботи були присвячені актуальним та стратегічно важливим питанням державної соціальної, інноваційної, зовнішньоекономічної, антикорупційної політики, політики держави у сфері публічного управління та місцевого самоврядування в Україні.

Голова комісії Твердохліб О. С., професор кафедри державної служби, управління та навчання за міжнародними проєктами Інституту державного управління у сфері цивільного захисту державної служби України з надзвичайних ситуацій, відзначив, що усі захищені в ЕК роботи мають проєктний характер. Вони виконані на належному рівні, оформлені та підготовлені до захисту відповідно до встановлених вимог. Доповіді студентів презентувалися із використанням демонстраційного матеріалу, що дозволило детально ознайомитись із одержаними результатами проведених досліджень, аргументованістю та обґрунтованістю їх теоретичних положень, висновків та пропозицій для впровадження у практику публічного управління та адміністрування.

Голова іншої комісії Лукін С. Ю., директор закладу післядипломної освіти «Центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій» при Київській облдержадміністрації, відзначив, що сучасна тематика випускних кваліфікаційних робіт дозволила спрямувати магістрів на вирішення актуальних питань публічного управління та адміністрування.

Серед кращих випускних кваліфікаційних робіт варто відзначити студентів: Старовойтова Є.Д., Чути В.О., Буряк Ю.О., Ляненко А.В., Пилипченко Л.В., Островський В.Є., Роспутька В.О., Панченко Ю.К., Жовтун Т.В., Білодід В.Г. - які вирізнялися своєю креативністю, нестандартним підходом до вирішення проблем, а також пропозиціями, що заслуговують на увагу органів державного управління та місцевого самоврядування.

Вітаємо випускників з успішним захистом і бажаємо їм особистого розвитку та професійного зростання!

05.12.2019
42265
867
остання редакція 12.12.2019
42265