logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Підсумкове засідання методичної ради КНТЕУ

Загальна інформація

28 травня 2010 р. відбулося підсумкове засідання методичної ради КНТЕУ.
   Із питання порядку денного "Про стан підготовки методичного забезпечення дисциплін до нового навчального року" виступили голова методкомісії ФРГТБ Н.І.Ведмідь та представники ВТЕІ, ХТЕІ, ЧТЕІ. Було зазначено, що навчально-методичне забезпечення дисциплін (НМЗ) є невід'ємною складовою навчального процесу. Відповідно до стандартів нового покоління, функціонування СУЯ КНТЕУ, використання інноваційних освітніх технологій факультетами університету проводиться аналіз якості та забезпечення навчальних дисциплін методичними виданнями. 
   Результати моніторингу НМЗ показали, що всі дисципліни забезпечені програмами та робочими програмами на кожному освітньо-кваліфікаційному рівні. Програми з нових дисциплін проходять апробацію в навчальному процесі. Забезпеченість дисциплін опорними конспектами лекцій для ОКР "бакалавр", "магістр" складає 55% та 47% відповідно. 
Начальник навчально-методичного відділу Т.А.Ротова доповіла про виконання ухвал методичної ради КНТЕУ у 2009/10 н.р. та відмітила, що рекомендації методичної ради відповідними кафедрами, факультетами та структурними підрозділами враховуються при проведенні навчальних занять, розробці різноманітних методвидань, організації методичних семінарів.
Наприкінці засідання було презентовано програми нових дисциплін, які вперше викладатимуться у 2010/11 н.р., зокрема: "Планування та контроль на підприємстві" (доцент кафедри економіки підприємництва Л.Л.Стасюк); "Маркетинг у виставковій діяльності" (професор кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Л.М.Шульгіна).
   Заступник голови методичної ради Н.В.Притульська підвела підсумки роботи методичної ради у 2009/10 н.р. та наголосила на важливих напрямах діяльності у наступному навчальному році.

 

 

Начальник навчально-методичного відділу Т.А. Ротова

30.05.2010
annzo
1907
остання редакція 30.05.2010
23