logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Засідання вченої ради КНТЕУ

Загальна інформація

8 травня 2010 р. відбулося засідання вченої ради КНТЕУ.
   Заслухано звіт проректора з капітального будівництва Вовк Г.М. про роботу за період дії контракту (2007-2010 рр.). Відмітивши позитивні зрушення в роботі на ділянці, за яку Вовк Г.М. відповідає, вчена рада рекомендувала ректору продовжити трудові відносини з нею на посаді проректора з капітального будівництва. 
Вчене звання доцента присвоєно Дробі Н.П. - доценту кафедри інженерно-технічних дисциплін КНТЕУ та Баловсяк Н.В. - доценту кафедри економічної кібернетики та інформаційних систем ЧТЕІ.
   Вчена рада заслухала доповідь декана факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу Пересічного М.І. з питання "Про навчально-методичне забезпечення фахівців ОКР "магістр" на кафедрах ФРГТБ". Відзначено, що науково-педагогічний персонал кафедр факультету бере активну участь у розробці галузевих стандартів вищої освіти України нового покоління за напрямами підготовки "Готельно-ресторанна справа", "Менеджмент". Розроблено ОПП магістра, пакет типових програм нормативних дисциплін та проведення практики з урахуванням проекту Національної рамки кваліфікацій. Здійснено ліцензування підготовки магістрів за напрямами "Туризм" та "Готельно-ресторанна справа". Підготовлено варіативні компоненти ОПП, ОКХ, навчальні плани, навчально-методичне забезпечення дисциплін всіх напрямів підготовки фахівців. Реалізуються практичні заходи щодо повного навчально-методичного забезпечення напряму підготовки "Туризм". 
   На кафедрах факультету особлива увага приділяється підвищенню якості та своєчасній підготовці необхідних навчально-методичних розробок, всі дисципліни забезпечені програмами і робочими програмами, понад 70% дисциплін - опорними конспектами. Останнім часом видані нові підручники, навчальні посібники, у т.ч. "Економічні дослідження (методологія, інструментарій, організація, апробація)", "Проектування закладів ресторанного господарства", а також 8 монографій, які використовуються студентами під час навчання та підготовки наукових статей і дипломних магістерських робіт. 
   Для забезпечення навчального процесу створені та функціонують спеціалізовані кабінети, лабораторія новітніх технологій та ресторанного обслуговування, майстер-клас кулінарного мистецтва, лабораторія інтегрованих систем управління бізнес-процесами, комп'ютерні кабінети зі спеціальним програмним забезпеченням. Для набуття студентами практичних навичок та формування компетенцій майбутніх фахівців залучено Центр навчально-тренінгових фірм КНТЕУ. Вживаються заходи, щоб до нового навчального року створити міжкафедральну лабораторію якості напоїв, кабінету з туризму і готельної справи. 
   Ухвалено постанову, в якій викладено розгорнуті заходи щодо подальшого поліпшення навчально-методичного забезпечення підготовки студентів ОКР "магістр" на кафедрах ФРГТБ. 
   Вчена рада внесла зміни до чинних навчальних планів, затвердила програми з 14 навчальних дисциплін ОКР "бакалавр" та 5 навчальні дисципліни ОКР "магістр". 

 

 

 

 Ректорат

31.05.2010
annzo
2174
остання редакція 31.05.2010
23