logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Міжнародний жіночий день 8 березня в КНТЕУ

Загальна інформація

Найпрекраснішому святу весни - Міжнародному жіночому дню 8 березня - у Київському національному торговельно-економічному університеті присвятили прекрасний концерт. Студенти і колеги вітали жіноцтво КНТЕУ чуттєвими, романтичними, гумористичними номерами.

Від імені головного чоловіка університету - ректора Анатолія Антоновича Мазаракі - словами, сповненими глибокої поваги й любові, прекрасну половину привітав проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків Валерій Миколайович Сай. Справжній поціновувач жіночої краси, пригадав рубаї таджитсько-персидського мислителя і поета Омара Хаяма: сучасні чоловіки мають розстилати «барвисті килими» шани, поваги та любові перед жінками.

За сумлінну плідну працю та з нагоди Міжнародного жіночого дня почесними грамотами та листами подяки КНТЕУ відзначені викладачі, співробітники майже усіх підрозділів. 

Голова Профспілки працівників і студентів КНТЕУ Сергій Іванович Бай приєднався до привітань та оголосив переможницю щорічного конкурсу «Фото-Красуня КНТЕУ-2020» - Тетяну Бартовщук (спеціаліста відділу організації та контролю діловодства).

Переможцями ж конкурсу "Міс та Містер Фото КНТЕУ", що проводиться серед студентів, стали:

  • Міс фото – Анна Самсоненко (ФМТП);
  • Містер фото – Денис Колесник (ФІТ);
  • Віцеміс – Діана Стрельчук (ФФО);
  • Віцемістер – Данило Сідєльніков (ФРГТБ);
  • Краща фото-пара: Дмитро Воробйов (ФТМ) та Анна Самсоненко.

Глядачі отримали творчі подарунки -  концертні номери, які засвідчили, що у КНТЕУ навчаються і працюють справді талановиті люди. Ведучі свята – Ірина Протасова та Іван Жорноклей забезпечили урочисту тональність концерту. Дякуємо гостям КНТЕУ – дівочому танцювальному ансамблю «Слов’яночка», який вразив глядачів майстерністю, елегантністю та яскравістю виконання.

Бажаємо насолоди від життя, приємних сюрпризів та добрих подарунків від долі. З любов’ю для вас, дорогі жінки!

Жінки КНТЕУ- найкращі!

05.03.2020
42265
2268
остання редакція 10.03.2020
42265