logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Загальна інформація

Загальна інформація

ПОСТАНОВА
Сенату Краківського Економічного Університету
№ 25/2010

від 12 травня 2010 року

в cправі

присвоєння професору Анатолію Антоновичу Мазаракі звання Почесного Доктора Краківського Економічного Університету.

На підставі статті 16 закону від 27 липня 2006 року - Закон про вищу освіту i §6 закону 1 Статуту Краківського Економічного Університету, постановляється наступне :

§1

Сенат Краківського Економічного Університету постановив присвоїти професору Анатолію Антоновичу Мазаракі звання Почесного Доктора Краківського Економічного Університету i затвердити текст диплому наступного змісту:

За творчий вклад в розвиток досліджень процесів управління торгівлею в умовах інтеграції і глобалізації економіки, а також за багаторічну діяльність в рамках співпраці між Краківським Економічним Університетом та Київським національним торговельно-економічним університетом.

§2

Постанова стає дійсною з дня прийняття.


Голова Сенату
Краківського Економічного Університету
РЕКТОР
Професор Роман Нєстрой

 

 

 

 

 

  26 травня 2010 р. з метою проведення переговорів щодо подальшої співпраці - представники Arnhem Busines School, Нідерланди пан Коен Кустер та пан Тон Ван Ох.

  З 16 по 17 та з 21 по 22 травня 2010 р. з метою обговорення питань щодо подальшого співробітництва та реалізації проекту ТEMPUS-MODEP ETJ-JP-00408-2008 - делегація Молдавської економічної академії у складі 13 осіб на чолі з ректором Бєлостечніком Г.Л.

  13 по 16 травня 2010 р. з метою обговорення питань щодо реалізації спільного українсько-молдавського науково-дослідного проекту "Пріоритети українсько-молдавських торговельно-економічних відносин у контексті стратегії транскордонного співробітництва та євроінтеграції" - делегація Молдавської економічної академії у складі Коваш Лілії та Стихій Людмили.

  З 06 по 09 травня 2010 р. у рамках угоди про співпрацю у сфері освіти та досліджень в університеті перебувала навчальна група ESCP Europe Європейської школи менеджменту (Німеччина) у складі 20 осіб.

 

 

 

 

Поздоровляємо шановну Тетяну Миколаївну!

31.05.2010
annzo
1922
остання редакція 31.05.2010
23