logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Hауково-практичний семінар для українських консультантів - професіоналів у сфері управління безпечністю харчових продуктів "Методичне забезпечення та практичні аспекти надання послуг з розробки системи НАССР"

Загальна інформація

  З 14 по 18 червня вперше в КНТЕУ проводиться унікальний п'ятиденний науково-практичний семінар для українських консультантів - професіоналів у сфері управління безпечністю харчових продуктів "Методичне забезпечення та практичні аспекти надання послуг з розробки системи НАССР", за підтримки Проекту IFC "Безпечність харчових продуктів в Україні". 

   Міжнародна фінансова корпорація (IFC) в Україні здійснює інвестиційну й консультативну діяльність у галузях, що мають найважливіше значення для стійкого розвитку країни, зокрема, в агробізнесі й харчовій промисловості. Розглядаючи безпечність харчової продукції як найважливішу складову підвищення конкурентоздатності українських підприємств, IFC почала реалізацію Проекту "Безпечність харчових продуктів Україні". Одне із пріоритетних завдань Проекту - розвиток мережі українських консалтингових компаній, що спеціалізуються на наданні послуг з питань управління безпечністю харчових продуктів. Нагальність проведення цього заходу обумовлена необхідністю створення мережі професійних компаній, які б надалі могли консультувати українські підприємства харчової галузі на найвищому міжнародному рівні. 

   Даний семінар буде присвячений питанням розробки й впровадження систем управління безпечністю харчових продуктів на основі принципів HACCP. За результатами семінару буде формуватися база консультантів, яких IFC згодом зможе залучати для консультування своїх клієнтів. Право працювати з компаніями-клієнтами IFC в агробізнесі й харчовій промисловості будуть мати тільки ті фахівці, які успішно пройшли навчання й одержали сертифікати. 

ПЛАН СЕМІНАРУ

Блок I: Передові професійні знання в галузі НАССР
Блок II:   Приватні стандарти й сертифікація
БлокIII:  Нормативні вимоги до безпечності харчової продукції 
в Україні й на міжнародних ринках
БлокIV:  Принципи навчання дорослих
Блок V: Розвиток бізнесу консалтингових компаній і маркетинг консалтингових послуг
БлокVI:  Вигоди побудови навчального співтовариства й створення професійних асоціацій консультантів

 

 

 

 

Ректорат

15.06.2010
annzo
2019
остання редакція 15.06.2010
23