logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Випуск магістрів та спеціалістів Центру післядипломної освіти та магістерських програм ІВК

Загальна інформація

  В Інституті вищої кваліфікації Київського національного торговельно-економічного університету 30 червня 2010 р. відбувся урочистий випуск магістрів і спеціалістів Центру післядипломної освіти та магістерських програм ІВК. 
205 слухачів отримали не просто дипломи про вищу освіту, а долучили до свого багажу знань особливу цінність - інтелектуальний капітал, що, у світлі кризових явищ в країні, робить їх більш перспективними та конкурентоспроможними фахівцями.
Навчання більшості тривало рік і десять місяців (спеціалістів з правознавства - два роки і десять місяців). За цей час вони опанували певний обсяг теоретичних знань та набули практичних навичок, вміло поєднуючи навчання з власним досвідом роботи на підприємстві.
Особливо хочеться відзначити тих, хто, незважаючи на тяжкий кризовий час, відповідально підійшов до отримання нових знань, - це магістр з обліку і аудиту Беднякова Тетяна Миколаївна, магістр з банківської справи Кирилюк Павло Олександрович, магістр з фінансів Бачек Олеся Миколаївна, магістр з маркетингу Корнілова Юлія Костянтинівна, магістр з менеджменту зовнішньоекономічної діяльності Турковська Катерина Олегівна, спеціалісти з правознавства Баженова Юлія Михайлівна, Гаврищук Наталія Анатоліївна, Копейчікова Ірина Костянтинівна.

   Зі словами привітання до випускників звернулися проректор з наукової та навчально-методичної роботи КНТЕУ Притульська Наталія Володимирівна, директор ІВК Шклярук Катерина Семенівна, директор Центру післядипломної освіти та магістерських програм ІВК Ткаченко Наталія Василівна, завідувачі випускових кафедр та викладачі. Випускники, у свою чергу, висловили щиру вдячність за надану їм можливість навчатись ректору університету Мазаракі Анатолію Антоновичу, викладачам та всім, хто організовував їх навчання. 
Сподіваємося, що роки проведені у Київському національному торговельно-економічному університеті відіб'ються у спогадах наших випускників виключно приємними враженнями, а студентське життя якомога найдовше подовжить відчуття молодості та впевненості у майбутньому.

 



Від щирого серця
бажаємо нашим випускникам успіхів, подальшого кар'єрного
зростання, особистого щастя та всього найкращого!


 

 

 

Директор ІВК КНТЕУ Шклярук К.С.

06.07.2010
annzo
3000
остання редакція 06.07.2010
23